住家菜中韓混血 就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子

簽到
名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29917-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天有不測之鳩痕,上星期同女朋友冷戰,港囡係咁上下,咁情況;唯有出去太子搵條囡開個炮先,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,住家菜中韓混血 就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺小弟唔再忍,即帶套開波,男上抽插,下下隊到入子宮咁,住家菜中韓混血 比我屌到反晒白眼,流晒西水,繼而帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,住家菜中韓混血 屬於專業選手,最後當然係老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。

, W: A5 i* @8 b# p8 r* t0 O幾好
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

環保吹奏

多謝師兄分享