屌到學生妹Baby七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水

名稱: 學生妹Baby
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B36250-太子-兼職女郎-學生妹Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放咗工;戇鳩鳩去咗太子洗樓,其實心目中已經有目標,佢當然係我至愛嘅學生妹Baby啦,學生妹Baby擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。首先玩男上女下,一隊插到盡,屌到學生妹Baby七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,到中段來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,最後梗係狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
好吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

無比吸引

* P0 p6 Q; X8 c  u' o; N非常吸引