95青春陀地妹 對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫

簽到
名稱: 95青春陀地妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B36540-佐敦-兼職女郎-95青春陀地妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

95青春陀地妹 D廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊,姣妹95青春陀地妹 ,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,95青春陀地妹 對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,床上好好享受按摩,力度恰到好處,從膊頭到龜頭都照顧周到,爽到我細佬頭岳岳,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,之後帶套埋牙,先來個主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,差唔多男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番95青春陀地妹 啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加95青春陀地妹 叫床聲,十分好feel,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。95青春陀地妹 咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。
好似唔错,食得过
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

超班貨色

whee to find ???