芭蕾女神比我屌到反晒白眼,流晒西水,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出

名稱: 芭蕾女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B30662-太子-兼職女郎-芭蕾女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正所謂一分錢一分貨,除咗食貴價嘅HG囡囡之外,身材樣貌可以有D保證之外,去普通141就真係要睇運氣啦,好在今次去太子比我撞到件有HG質素;但又只係一半價錢嘅芭蕾女神,真係食到心都笑埋出呢,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。之後大家互相剝衫褲,手拖手行入浴室,佢嘅波推功夫認真一流,玩夾腸仔更係至耍家,洗白白期間更同我大玩冰火七重天水中簫,令我慾火高燒,上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。上套埋牙合體,捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,再轉男上抽插,下下隊到入子宮咁,芭蕾女神比我屌到反晒白眼,流晒西水,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,盡插一輪後先推爆,精液射清,爽撚到爆,芭蕾女神服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
功夫認真一流
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

我好想試吓啊🤤

太子區來講,佢身材算吾錯,另多謝師兄分享