[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 好好地一隻靚鵝,為乜紋到咁,我接受唔到。

thanks for sharing
& E! p$ k" f. S
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 家名表哥 ##1 的帖子2 _- N8 y" j' C. L' M
+ }" G# R+ i8 I1 T
search到女女其他相,真係正到爆 旗已扯 ) j0 T, Y9 u% K- D4 T. N

; j: `- w; P' @  t                               
登錄/註冊後可看大圖

紋身。我都唔like

好靚女

唔算好多吖,可以接受

回復 mplnews ##22 的帖子: {' z: H9 |" h: D4 A9 H1 S

9 s: A; N* h3 N4 ^& S/ T- A師兄可有女女資料? 上網睇下都好

回復 ononon9 ##26 的帖子
# I2 V* u" o. {' D
: q5 `- H" F  C) ^* mhttps://www.epikhoowai.com/katoe-zap/

mplnews 發表於 2020-10-16 00:16 " P' J5 V0 \7 ?$ h( x0 U) h
回復 ononon9 ##26 的帖子
6 F4 G5 P4 g( U" O- [
* z- x3 t  Z. Qhttps://www.epikhoowai.com/katoe-zap/
8 n$ j9 b$ }. b  c4 I/ T/ R' Q7 q
你沉船啦,來泰國溝佢

回復 家名表哥 ##28 的帖子
- }' m! x/ j$ k+ g
3 N% F6 `( R( V" T# X! g4 H版内應該有好及幾十個師兄都沉船,等開關大家可以包機過去溝佢,話唔定玩20P

回復 家名表哥 ##1 的帖子
* r9 U9 P) r7 k5 ?2 x/ W, C& [
second pic so beautiful

回復 家名表哥 ##28 的帖子* m/ t8 |: e' _: e9 G9 g1 l4 A

0 q+ _; |0 E0 R; t# m1 n堅沉沉地

回復 mplnews ##27 的帖子
+ Q- U5 S6 P, i3 A/ ~/ B
- T% W7 l% {7 S! z  QTHANK YOU !!

F; Y; s0 ^) s" Z3 ^
好想睇下佢條J

4 z# f3 g+ D2 b9 h% C" h, t9 e
4 c: z3 H1 M& [: A我地係唔係炒左車? 我見佢i豬大肚既?

TETE24 發表於 2020-10-20 22:29 $ R. Q# P; e  B; g7 f  |
8 ?. s; m- B+ r! k  D, P, S
, O$ @3 J3 z% t- ^' ]我地係唔係炒左車? 我見佢i豬大肚既?

: n. Q) x) P) H! Y$ G/ k  `老實喎,唔好話我冇吃過,我連佢ig都冇喎,我曼谷個帶街老友,喺呢個場有做燈頭,佢話佢想溝件人妖dj,仲send相比我,D人去溝女溝件妖上房我就聽得多,想溝妖溝著女就太爆笑了,等我問下條泰仔先,你比個ig我,等我吊七佢,另外其實我一定冇可能件件吃過啦,我貼左咁多極品豬扒,不過你地心水凊就睇得出邊件我吃過邊件只係認識,或者只係行家流通的照片。

TETE24 發表於 2020-10-20 22:29 ) m/ S# @1 c5 W* n" }
' K. I0 j# W, v8 Q
1 O9 N) J! u9 c, |' H我地係唔係炒左車? 我見佢i豬大肚既?
, m; O4 t  {# D9 U
其實如果我熟條女,就絕對唔係咁貼

Tattoo is fine for me, she is beautiful BTW!

多紋身 更興奮

. p, H: L0 c+ Z1 X! o0 v: y9 P, K  s
6 J4 |9 M/ }" R0 a鳮還是鵝,分吾清,你分得清嗎?

呢件好嘢嚟喎