[指壓囡囡] 【太子】有身材有服務有態度·K

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發,謝謝收看

好耐無出報告,呢一年來經歷太多,發覺人越大越難快樂,難得快樂時就盡情享受吧。識我都知絕少返食,唯獨阿K能令我食完再食,因為細佬每一次都扯到恆。
相頭:長直黑髮無添加人工色素,有人話阿K一般般,我公道一些,阿K本身無化妝,自從比人話似50深受打擊,所以而家會劃吓眼影化少少妝,所以觀感上好好多,太濃妝既囡,一陣落妝嚇死你,同埋阿 K有一樣特別,就係越睇越靚
年齡:35+
身形:吸手波仔,高160左右,走肥得來皮膚夠滑,patpat兩邊有肉好彈手,身形比例形狀十分靚,每次望住身材都即扯
服務:有bm水簫,吹功中上(無口爆),大師級技術,會帶住你試各種花式,阿K身體夠柔軟,有時我會返客為主,話晒我都有番咁上下功力,只要夠互動,阿K妹妹絕對會水長流(例牌走獨龍走背唔知有無,可以參考其他人報告)
總結:靚身形皮膚滑,服務永無偷懶,技巧高超,新手自然要試,老手就高手過招。

P.S. 本身我好少寫紅牌囡囡,出面阿K報告多的是,但阿K服務同態度,值得我出份報告支持。
廣告
謝謝分享!
謝謝報告分享
Good for you thx for sharing
謝謝報告

生意好差咩,搞到要咁樣賣廣告??
Very nice! Thanks you for share brother!
回復 太子candy ##1 的帖子

多謝師兄分享
K係太子每日都會fully booked嘅女,態度真係好好,至於「硬件」方面⋯講真,指壓場,四舊幾水,玩45分鐘,唔通你期望會有青春少艾、靚Model咩,合眼緣,正正常常,服務一流,阿叔吃得落,very good喇。
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:18