[華南地區] 去咸記,大飛北嫂

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天星期六,捱過四,五两天假期,色心起,中出有條引,二,三,四,五中出完中左冇紅屋仔,星期六去,中(一般淋淋),最快都星期日晚發,
同老友食飽中午,佢地雀局開台,我就出發咸記開鑊,去到見咸記地標 IMG_20201004_065735.jpg 得如拆招牌,唔知新開老人院叫乜,過对面,執件馬尾大飛北嫂過廣東道炮房,今次唔使買啤酒谷尿.中午飲茶成肚水,夠中出完疴大尿,上房,一閂門就揸到各自除清,
洗能洗閪,上床
IMG_20201004_074006.jpg IMG_20201004_073931.jpg IMG_20201004_050139.jpg IMG_20201004_073836.jpg IMG_20201004_074124.jpg IMG_20201004_050210.jpg
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

Thanks for sharing....!
妹子坦荡荡,小弟又得戚

謝謝分享

谢谢分享
有圖有真相
有圖有真相 正 我好想試下 多謝閣下分享及支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 16:50