[尋人] 渣甸街abby 同埋 sweet 收左山?

用手機回應 神之水滴滴 #80 的帖子

其實先不論好唔好玩,呢個世代出來玩遇唔到死魚or公式化囡囡已經要還神XD
有冇人知而家點樣可以聯絡到sweet?
可能而家只做熟客
四眼王爺 發表於 2020-10-22 00:49
2个爭住担你枝野先頂引,视覺效果,直头似AV

近期有冇大戰
wing780611 發表於 2020-11-7 11:50
近期有冇大戰

吓,而家俾你見到都唔会食。
回復 四眼王爺 ##86 的帖子

同意 Ching ... 前年上名山食過一次,個樣已經好恐怖。

Abby我都有點後悔沒去試過她~
Sweet就由新基500到600(各幾次)
和富士最後2次在900時(2次)最記得900時第1次是送多一Q比我做和第2次就在女上閪磨腸時磨磨下插了入去變了打真軍(沒中出, 在就射時拿出來比她口爆和她吞哂D子子孫孫)
Lineage 發表於 2020-11-11 20:08
和富士最後2次在900時(2次)最記得900時第1次 ...

Abby都有呑精玩。
後悔無3P
真利害玩到真軍
Lineage 發表於 2020-11-11 20:08
和富士最後2次在900時(2次)最記得900時第1次 ...

真可惜,我早年錯過咗佢地。,
上星期在錦邦洗樓時在中下層見到一個疑似SWEET的女女(沒廣告的)沒入閘
請問各位師兄有無人確定到係唔係sweet
Lineage 發表於 2020-11-18 02:58
上星期在錦邦洗樓時在中下層見到一個疑似SWEET的女女(沒廣告的)沒入閘

師兄,幾樓,等我去睇睇
四眼王爺 發表於 2020-11-20 04:40
師兄,幾樓,等我去睇睇

忘記了, 但只記得門在左邊的
四眼王爺 發表於 2020-10-20 12:51
点解冇師兄提係新基同佢2个玩3P???

新基時代又係好輝煌。好似排隊睇街症咁。
HB+FJ 發表於 2020-10-7 02:26
第一幅右一,第二幅左一
整容整到錯晒

以前有搵過佢, 而家整到咁既樣好撚恐怖
巳家都無得約
I managed to see Abby several times before she retired. We have good chemistry and did lots of wild things. Since I lived alone, she even offered to clean my home when i am busy at work. I now regret not to keep in contact with her as I lost her number

回復 btsang0 ##99 的帖子

From what I’ve heard, she’s already married with kids and had moved to Australia for a few years.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:19