[正宗桑拿] 再去佐敦龍濤閣

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前去過,彈多過讚,價錢混亂女仔麻麻,原本放棄,不過有女仔叫到又唔同,呢個係荃灣凱撒D女,以前都係旺角龍濤閣做開,咁就捧佢場,上到去順便呻下之前佢地的不足,都係為條女而去.

理解過都係樓下知客講得唔清楚,可能係新入行

反而想講下荃灣果邊,19樓凱撒成間唔做,搬落去七樓同嘉臨,即係以前滿天星合併,咁幾個女仔唔落去,就返龍濤閣做,女既野唔做呢間就做另一間架啦,又理解左而家佐敦龍濤閣係夜晚9點後$588,平過日頭$100,又平過荃灣,可以接受,最緊要係佢地知道之前搞亂價錢,有誤會O者.

除o左舊女重溫,另外都做左68,28-32左右,算後生的,肯蝕底rpp加音樂,服務可以,身型半肥瘦,希望可以o係新龍濤閣可以遇番以前旺角龍濤閣的女仔,好似泰妹99,陀地95,陀地66果類型女仔,甚至佢地返o黎做就仲好...
朋友去过新龍濤閣,都系覺得女唔得,
回復 bbchan2009 ##1 的帖子

我上次試咗23。麻麻,年紀40左右,有腩
thanks for sharing~
Tongchan1 發表於 2020-10-6 01:13
68音樂係環吹?

不是環吹,不過整體都可以,服務幾好
Nice thanks.
有人同經理反映了上網外間批評,佢地竟然認為係對手抹黑。
好老實講,只要花幾百蚊去一次便知批評幾咁客觀。
龍記作為大家集體回憶,真係好可惜。
多謝師兄分享
荃灣果堆全部阿嬸....
多謝分享
仲想去試下..可以慳返
旺角摺之前去過一次咁大把 都系中女 不過不失望
最近去過, 都係一般般
現在新場算唔算大場?
但第二part每個人都唔同 人地講明飛機場 但講到按真係沒得輸
全部人都係泰妹教出黎同東方棕泉有得揮 東方棕泉900落樓 但沒機打 想既要畀比300 仲要唔比摸
但佢800蚊落樓有機打仲可以玩得好開心 你唔想打
可以按足90分鐘 又唔洗代支 講明曬 最緊要新同乾淨
呢個時勢 最緊要乾淨 同埋最緊要 打手又好去過既人又好
講返個真實情況 畀現在主持人知啦 佢地都會改善 上黎打報告都係好事
畀人多啲知道
開心二仔 發表於 2021-5-18 09:26
但第二part每個人都唔同 人地講明飛機場 但講到按真係沒得輸
全部人都係泰妹教出黎同東方棕泉有得揮 東方 ...

現在係足90分鐘?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:09