陀地靚模 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B37093-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

三妻四妾,係男人都想,今時今日;睇怕都要靠搵囡囡,先至可以實現呢個夢想,前兩日去咗太子洗樓,印象最難忘嘅囡囡,當然係陀地靚模 啦!姣妹陀地靚模 ,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,陀地靚模 對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,先去沖涼,入到浴室,陀地靚模 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火,女女為我按摩推油,手骨又唔錯,穴位幾準力度唔錯,落足心機服務,手勢溫柔無比,按完推完疲勞盡消,深層肌肉勞損,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,首先來個男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,再來陀地靚模 好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,最後來個後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。陀地靚模 咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。
姣妹陀地
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享
+ b$ H- f. Y- u$ o7 `1 h2 g

多謝師兄分享