樓主: pkho

[粗人粗語] 假波何奇多⋯⋯你遇到幾多個

假西何處多...你又遇到幾多個?
假波其实冇乜野,个西利害(每一出入都 kau住。。。)加埋样靓叫声, 又能拉埋其他靓女朋友搞双妃就乜都補返
睇透了,真真假假不過一剎那
Winston91 發表於 2020-10-9 12:35
回復 pkho ##1 的帖子

師兄好奇一問, ipad同假波, 你會揀咩?

真係遇到IPAD應該會當係上天比我既一個試驗,身為男人,只要對方係女人,就要扯起來
hk3937 發表於 2020-10-26 12:26
假波其实冇乜野,个西利害(每一出入都 kau住。。。)加埋样靓叫声, 又能拉埋其他靓女朋友搞双妃就乜都補返

搞雙飛咁著數
aasdddsa 發表於 2020-11-4 18:43
睇透了,真真假假不過一剎那

係⋯⋯一殺那難受
aasdddsa 發表於 2020-11-4 18:45
真係遇到IPAD應該會當係上天比我既一個試驗,身為男人,只要對方係女人,就要扯起來

係女人都扯起來,我寫個服字比你
回復 Winston91 ##6 的帖子

如果知道的話會選iPad,不過比起波,我覺得合唔合我心水比較重要
回復 pkho ##1 的帖子

遇到幾次,最深印象多年前喺金輪大厦,一開門,嘩咁好身材,
拿拿声沖涼上床,擵擵下,倚,有舊四方木咁既,有d冇引,不过波形真係靓。

泰越都多,最經典在三個唔同區遇上同一個泰妹,佢係假波但泰式按摩好正,而且好窄好水,最後一次在屋企附近見佢同個老鬼外國人拖手行街市。
aasdddsa 發表於 2020-11-4 18:45

我buy你
回復 aasdddsa ##45 的帖子

以前有條女真係ipad,仲要係處,又唔覺有咩問題,著杉成日離罩飛釘感覺好性感

而且個樣8成似鐘嘉欣
回復 神之水滴滴 ##53 的帖子

其實真係唔覺鍾嘉欣靚
成日有離罩飛釘吸引你,你要識做呀
Arlak 發表於 2020-12-16 00:59
回復 神之水滴滴 ##53 的帖子

其實真係唔覺鍾嘉欣靚

寧食龔嘉欣,都唔食鍾嘉欣,個樣都唔知想點咁。

我無波的好少會上,所以至少 70% 是假波,有一個死唔認係假既,我話我唔介意假波,但如果知道是假的會錫住黎揸。

我覺得是假… 但佢唔認

我覺得是假… 但佢唔認
seafoodfans 發表於 2021-1-25 07:18
我無波的好少會上,所以至少 70% 是假波,有一個死唔認係假既,我話我唔介意假波,但如果知道是假的會錫住黎揸。

黑白相係你相好?
佢由做 sugar baby 到而家 sugar 大媽 ,成日夢想有錢佬娶佢… 佢唔認假波架,咪當真波揸囉,佢日日自已揸波二十分鐘,話波波運動喎,其實係唔比佢變石頭波,有時叫我幫佢搓波……

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 00:29