Space Spa,新女下海SiSi,34D大波,長腿美足,唔試真係走寶!

名稱: Space Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B36968-佐敦-水療SPA-Space Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Space Spa新人SiSi,新女下海,人靚聲甜,玲瓏嬌俏,身材火爆,曲線玲瓏浮凸,幼腰靚羅,長腿美足,性感撩人,皮膚白白淨淨,最正對34D大波,真係見到都令人想入非非;SiSi斯斯文文怕怕醜醜,幾有親切感,可能係呢度就搵翻我嘅初戀,
先破冰,等囡囡無咁緊張,畢竟新女下海,仲未習慣,攬實佢搓揉對竹筍大波,互相捽慶大家,互相除衫一齊沖涼,侍浴細心洗全身上下,佢乖乖聽話就慢慢同我玩,沖完上床幫我按摩推油,手勢ok啦,勝在用心幫我推按,
推按到差唔多我先下手為強,攬緊佢柔情挑逗,吸啜佢敏感linlin,錫完又奶奶完又錫,掃埋佢迷人嘅仙人洞穴,男女都好興奮,超有激情,爽到佢呻吟震震幫我吹簫,新女技術算唔得啦,吹簫好落力仲有幾吓深喉,而且幾吹得,果然突然有用,於是披甲上陣過程非常好玩,佢斯文嘅性格而又不失溫柔嘅一面,大家同氣連枝,絕對啱曬胃口,盡情玩樂,鮑魚水頭充足,砌到天昏地暗,最後到我搶回主導權,男上體位盡全力作最後衝刺,直到精盡人亡為止,唔試真係走寶!
回復 evergreen651 ##1 的帖子

多謝分享~
多謝分享!

青春美女

多謝分享~
多謝分享

青春美女

Thanks for your report.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:33