波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,佢跟住幫我按摩,指夠準

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B37093-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擁有36D堅挺真波,天然真波,招呼周到,態度好好,砌得又玩得,梗會要搵陀地靚模 。一開門;陀地靚模 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,即時帶套正場,女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,轉位來個男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,差唔多啦,推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一唔屌到陀地靚模 狂叫先派貨畏飽佢,陀地靚模 絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
回復 one2three1 ##1 的帖子
* j/ S- `! B; F. R! N  X" Y
6 H+ }: L% C/ j3 T多謝分享~
1 J; y/ ]9 T' [9 a
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

砌得又玩得