陀地靚模 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B37093-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

所謂近水樓台先得雨,我係做開安裝寬頻嘅師傅仔,好多時都會去太子區開工,有時都會上到啲囡囡嘅場裝wifi,睇見囡囡著得咁少衫行來行去,血氣方剛嘅我,真係佛都有心,今次終於搵咗心儀嘅陀地靚模 一洩心頭慾火。入到陀地靚模 工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,先去沖涼,入到浴室,陀地靚模 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,急不及待帶套猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,隨即反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,最後來個捉實陀地靚模 條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。陀地靚模 咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
多謝師兄分享
青春味十足
好靚女呀
多謝分享 多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享
回復 rosesearch ##1 的帖子
) }2 g$ I1 ?( m, J2 f
7 W  R3 Q' n' ?多謝分享~
真係一個唔錯既選擇
多謝分享
多謝分享