[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 有無人試過呢個

thanks for sharing
Erkia都算大碌,搵過佢兩次都比佢Top,好易硬到; }9 _/ _2 Z3 R: ~
2 i$ ?& ?/ ^' e2 i* d* \" j
人幾nice, 但個樣就見仁見智,初初睇相覺得怪怪地,但真人都Ok的
你可以試下還價,可以傾到落1500
回復 ppterry ##1 的帖子
( |7 D8 O. v6 r- Y, r! V7 H3 b8 x/ Q2 y, M1 S
食過兩次,真係唔值。
6 |# f: U. c. i' F8 k5 q6 b% d0 N3 A2 H$ S. f
佢都幾大件,皮膚有d粗,睇相睇真人....你會有錯覺佢係bottom,其實佢prefer Top,係幾戰鬥格!(註:NMCOT)
' w, i; Z; V$ K" X7 A, M
5 \' \% X) M/ d/ K佢來香港都好多年,有班固定Fans,所以佢多數都book西環果邊既酒店落腳,佢好醒怕有人放蛇,佢做完你生意,佢唔會親手接你肉金,只會叫你放響枱就得,唔會響你面前接收。
人都好 nice, ass好圓 幾 beautiful and firm. 都算大。not suitable for beginner.
試過想約 但十年吾覆一次信息
3k 太貴了。已經多過我一個月雞$
之前呢個都想試下
8 t  P8 u: q9 p7 A1 ~# ]; \但如果似師兄話要3000
+ E4 V% W' p$ b$ i( L" l: o/ |咁就免了
Erika被佢插過
% h7 A5 C% q8 u玩到腳軟
回復 kevincheung41 ##31 的帖子
- L$ d9 |. ~4 ]8 s9 N0 t
4 S/ `$ E& L- {一睇Erika就知強悍Top型,我都係Top...所以早兩年前食過佢2次就無再搵佢啦!
5 w- V7 u) s8 n2 R* T
, ~6 b) \7 I2 r真人皮膚有d粗...都好大件! 唔太囡feel~, E6 l$ Q) h9 @8 p% o
感謝師兄分享
身材真係唔錯
3000吾好做傻仔做壞個市,我通常500至1000,要壓下價,好正好靚model甘款先比1200至1500,普通靚果d比800好拉
佢send 過條野比我 真係好大
3000真心吊唔過
回復 單嫖獨賭身體好 ##20 的帖子
) Z! e2 M; [- h4 Y5 n4 d' ~6 ]9 t* }3 f; S! _/ ?
以前傾過1K60m,1500Ⅹ90m,條〇樣唔覆,吹漲.4 e2 D; C' F/ f1 H: a: {3 C* e
乘便一提許多帖要40才!方能入得,真是望洋兴唉,可不可改下,以益大眾
( \  k1 R# L; D0 k# N& L. F

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:05