18初遊

名稱:18初遊
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說早幾日出過貼問各師兄邊個場嘅顏值高,18同東D首當其選,然後再上網做下Research,今晚就決定去18玩下。

身為道地澳門人,揸架老電泊係金龍後面條巷到,聽住歌頭也不回就衝上6樓。

入到去8點多啲,一開始就要剝光豬圍毛巾,呢點有少少介意,然後去沖沖個身,沖完準備入正場時又要剝毛巾換衫,有睇過師兄話衫要自己換,如果唔係就要小費,咁我一開始有拒絕話自己來,但條女又話呢個換衫係指定動作,之後就問我攞小費,心諗最後又中招就寫左20$

一入到按摩正廳,個西裝友就問我揀女未,我就示意先按一按腳先。坐底係按摩椅就有技師來問按乜野要唔要按頭按手,宜家98$一工,見唔貴就按小腿同大髀,女技師就介紹男技師來按小腿而佢就大腿,騎上來按仲時不時伸手按袋,問我要唔要入房就拒絕了。小腿按得好舒服(因為最近練跑步跑得多小腿酸痛)

按完後就示意經理揀女,有2鬼妹,2祖,2韓,2越比我揀,顏值果然高,食後落有6個(鬼妹太大隻唔中2)所以開始諗住韓妹,後尾見祖記笑容好就揀佢。

房間比我預想細,而且水床試起上來都無D1殘廢浴咁好玩,不過勝在條女靚,可小車可鮑( 粉嫩洞細),條女口技又了得,深喉洗袋底,吹加69玩左成10分鐘就忍唔住上套。之後內容就唔多講了。出左水後就休息一陣沖涼上大廳。

最後搵返個男技師再按多次小腿就大約10點鐘離開,埋單係2310。用阿公張消費卡扣300$就比1710現金,無留意到張單入面細明,不過就比預計平。

個人總結係18會再去,不過個人比較中意D1,睇想要配套好定服務好。另外18私隱度唔夠D1好

星期五晚見到18報告,真是眼鬼冤
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝師兄分享 好想趕快過去阿~~

小智的比卡超 發表於 2020-10-16 23:54
話說早幾日出過貼問各師兄邊個場嘅顏值高,18同東D首當其選,然後再上網做下Research,今晚就決定去18玩下 ...

300消費卡加171O現金,什麽會是231O元呢?

介绍好详细,期待可以早日再到澳门玩…

回復 小智的比卡超 ##1 的帖子

澳門人真幸福,多謝師兄報告

請問師兄點的是幾號美女

有車有69,吾錯吾錯,下次食泡菜

多謝師兄報告。去唔到唯有望梅止渴。
可惜仲未有18最出名嘅美女長蛇陣。相信要再等好耐至會有。

TYWC 發表於 2020-10-17 04:04
300消費卡加171O現金,什麽會是231O元呢?

打錯左係用2張消費卡

18私隱真係有D差,好多人偷拍放上綱,雖然主要偷拍囡囡,但吾少客也被点相,吾知宜家入面係咪要帶口罩呢?帶左就安全D

小智的比卡超 發表於 2020-10-16 23:54
話說早幾日出過貼問各師兄邊個場嘅顏值高,18同東D首當其選,然後再上網做下Research,今晚就決定去18玩下 ...

服務咁好,條囡咩號碼?

vv--vv 發表於 2020-10-17 00:24
星期五晚見到18報告,真是眼鬼冤

星期六晚見就5眼冤?

wongwingkin 發表於 2020-10-17 11:47
18私隱真係有D差,好多人偷拍放上綱,雖然主要偷拍囡囡,但吾少客也被点相,吾知宜家入面係咪要帶口罩呢?帶左就安全D

私隱比較好喺夜總會, 有房間唔駛喺坐大堂。

Winston91 發表於 2020-10-17 13:21
私隱比較好喺夜總會, 有房間唔駛喺坐大堂。

大堂大脾根真係太楊,B店都可以玩得好有私隱的,吾一定要NC的。

鬼妹很大隻嗎 ?
身高約多少 ?

精彩 好耐冇睇過18報告了 多謝師兄

男客人少真是撿到寶 妹子排好一列玩到飽

我愛六六八 發表於 2020-10-17 12:12
星期六晚見就5眼冤?

星期六直程眼火爆,不過得8條囡,即以前的遊戲,祼舞,長蛇陣通通都冇得玩,暫時去唔到都冇損失。

dun_hillz 發表於 2020-10-17 18:43
男客人少真是撿到寶 妹子排好一列玩到飽

可以好豪㨂囡話全部,都是八個