尊貴一遊

簽到
名稱:尊貴
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日同老友兩個人去尊貴試下個$988係咩玩法,去之前打電話去問仲有冇$988,有個男人回覆話8點前去就有,咁去到都係7點3,4左右,上到去沖完涼食個炒麵後就問女經理$988係點玩?個女經理話$988已經無左,而家得返$1388/$1788(好似,唔太記得),咁黎到就算啦,傻仔做一次就夠,照上樓上選女,祖記2個,其他越記,食用率好抵,得一個祖記睇得上眼,女經理介紹女女係超星,要$2988,我同老友都嚇左一跳,但我最後都選咗佢,因為想出火,但又要交人,其他又睇唔上眼,衝動消費,但好在女女整體服務十分之好,係今次尊貴之旅唯一滿意既部分,出完火之後就返樓下做小工,亦係最唔滿意既部分,首先有一白衣技師問我想做乜,我話按肩之後就坐低俾佢按,之後再黎左4-5個藍衣+紅衣技師黎叫我俾錢買師傅工幫佢地開鐘,我一一拒絕後仍然唔肯離開,不停咁煩住叫我開鐘,幫我按緊戈個都掛住同其中一個吹水,我叫佢細力d都叫左幾次先聽到,之後繼續俾佢地煩,幫我按戈個就問左我兩次可以停手未,最後俾佢地煩左10分鐘左右我話唔按了,我要起身走,白衣技師就即刻跳返落地下話多謝老細,真係未試過咁激氣既師傅工

桑拿最仆街就係有一班多餘技師,無底薪實煩死D客。但食到好野算吾錯,似乎優質祖記己慢慢到位。
回覆 讚好 不讚 使用道具

希望CHING找另一間玩開心返
不要被害群之馬影響心情

優惠連拐帶騙終不見 技師按頸按肩吹水練

wongwingkin 發表於 2020-10-17 17:26
桑拿最仆街就係有一班多餘技師,無底薪實煩死D客。但食到好野算吾錯,似乎優質祖記己慢慢到位。

師傅工有時都有好嘢,大多數你話唔做都會走開,可能現在人客少,所以才那麼急找客人
記得東A那個越南師傅工,足足跟咗有兩三年,由初到澳門到回越南,陪伴了多個晚上在大肶根房,最記得平安夜東A啲囡囡入哂K房,剩下的㨂唔到,那師傅工又給熟客加長鈡找不到,正想走時在水池見到她經過,原來要下班了平時不會經水池的,那天卻經過水池才見到我,那時真的開心過收到聖誕老人的禮物,跟著便和她一起走了。

幾矛盾  不願俾CF煩  也可憐佢的揾食難

vv--vv 發表於 2020-10-17 19:25
師傅工有時都有好嘢,大多數你話唔做都會走開,可能現在人客少,所以才那麼急找客人
記得東A那個越南師傅 ...

现在只能回味,或揾香港的相好。今日零本地感染,keep到有机行健康碼,正常通關就有排先得

dcahaimalc 發表於 2020-10-17 19:50
幾矛盾  不願俾CF煩  也可憐佢的揾食難

可憐一个,一班就擁埋黎明,埋單隨時贵過執得劑

wongwingkin 發表於 2020-10-17 20:26
现在只能回味,或揾香港的相好。今日零本地感染,keep到有机行健康碼,正常通關就有排先得

十四日零確診,香港是不可能的任務,現在的防疫政策跟本唔可能,唔好有幻想,澳門又唔希旱香港客,算吧啦,已放棄了。

羨慕澳門師兄有得玩,好奇$988有乜服務,支持師兄搵日再探究竟

vv--vv 發表於 2020-10-17 21:10
十四日零確診,香港是不可能的任務,現在的防疫政策跟本唔可能,唔好有幻想,澳門又唔希旱香港客,算吧啦,已放棄了。

我沒存幻想,有無得去都無謂,健康碼出对我呢D几粒鐘偷跳客都無用。

回復 dee1987 ##1 的帖子

Thanks for sharing.

明显就是一个骗局加无赖抢钱,师兄有钱逆来顺受虽然不计较,但就有可能做成哪些场越来越过分了…

明显就是一个骗局加无赖抢钱, 無$988 無謂去

dee1987 發表於 2020-10-17 15:44
昨日同老友兩個人去尊貴試下個$988係咩玩法,去之前打電話去問仲有冇$988,有個男人回覆話8點前去就有,咁 ...

現在冇乜客,所以一有客全部師父功出來R生意。

vv--vv 發表於 2020-10-17 19:25
記得東A那個越南師傅 ...

驀然回首 燈火闌珊處

回復 dee1987 ##1 的帖子

小弟都試過同樣情況,真係唔開心,經理人真係要檢討,不然即係趕客

好彩睇左師兄報告,咁可能唔駛去試😂

謝謝師父圍功報告

最近無乜澳門桑拿片放上YouTube!