[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 被中出

無套肛交,同自殺一樣
回覆 讚好 不讚 使用道具

Be careful, safe play , happy play.

試過口爆隻妖,吞埋。

我鐘意口爆… 好味的就同條女分享… 我是同條女一齊叫妖/鴨玩。單拖就叫雞。吹硬隻妖一齊屌條女或我屌條女,妖屌我。試過我屌條女屎眼。後窿比隻九寸長黑鴨全支入晒,眼都突埋,但好爽,最後三條友一齊爆,我係前後一齊爆,單射精持續左十幾秒,射左十次八次… 條女好鐘意咁玩,佢話佢都有時前後窿一齊爆…

真係好high. 啤妖插過两次,都是good size.不過都有套。不過返唔到轉頭。中出真係唔敢。

唔係呀真軍好危險喎

我就中出過妖

屌完口爆爽… 我玩上引。同條女一齊玩,係三文治夾攻條女,隻妖屌條女尿忽我屌西,隻妖爆先抽出黎爆係我同條女個口,跟著我轉屌條女個屎忽然後爆比條女吞。屌時隻妖指插我屎忽按前列腺,前後一齊爆,射到條女口滿,企都企唔穩。

好似貴咗D、不過開心就好。

好貴!真係唔敢打真軍

用手機回應 seafoodfans #24 的帖子6 e5 c( @# {- N( j4 {: C

8 ]/ f  J5 c" Y* g2 x5 ^+ A* Q溫我可以同你一齊爆你條女或爆你兩個

用手機回應 seafoodfans #28 的帖子
/ @; R: ?. u! y+ g; b- S4 S! F1 M8 n8 L6 }, i
PM一齊爆😁

求聯絡

回復 毛煮直 ##1 的帖子% f- K9 P7 N, }# S$ b& W
4 {0 F0 h+ o% K
最緊要開心

毛煮直 發表於 2020-10-20 02:17
* T( c5 s) ?8 i& z. _* w有冇師兄試過俾隻妖中出?' i( S8 R( V4 J3 l* R- k$ A+ A, p' K
中出d女就試得多,俾人中出又試過未?  d4 p0 s0 t1 F; a% p" B9 h. r
我試過一次,隻妖好大J,化妝又索,唔係高 ...

2 z4 D, U" y) I! X! N想知係邊隻妖

毛煮直 發表於 2020-10-20 02:17 / s7 R& P! D1 k
有冇師兄試過俾隻妖中出?
( Y8 O. y( s! h$ o. s. X中出d女就試得多,俾人中出又試過未?; H7 y% D: m  Q$ K5 f4 H
我試過一次,隻妖好大J,化妝又索,唔係高 ...
# a3 c0 j# D# j% D# X( Z* a
冇套中出老实说真系正,+ c8 F" M( V# s, R6 D; b) H6 ?1 Z
但我只限有老婆或者是7 v. N  U3 [; S- I! e
熟了的,

最緊要開心!

keung47 發表於 2021-3-1 18:15
3 ?& Q4 g% g" W; I- H4 ^冇套中出老实说真系正,* D# \3 D9 \# y, G+ d
但我只限有老婆或者是
7 t$ _% n7 O- J4 U3 G. ]5 n熟了的,

0 `& O5 U4 |, k( f6 L! B$ Q你中出人定俾人中出?

PM please.....many thanks

seafoodfans 發表於 2021-2-2 03:19
' L8 ], H  H/ |, m屌完口爆爽… 我玩上引。同條女一齊玩,係三文治夾攻條女,隻妖屌條女尿忽我屌西,隻妖爆先抽出黎爆係我同 ...

5 @' x, m; w" I( f/ i  NC-HING 果然識玩,三文治是最正的!