新入行泳兒,十足星妹feel~好PURE!好TRUE!五星級全能服務~~

名稱: 海spa
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B36135-荃灣-水療SPA-海spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

TW海SPA,新女泳兒,新入行,大約二X歲,佢好好笑容熱情招呼,眉目傳情,我覺得佢都幾靚架,好PURE!好TRUE!

直頭想一嘢衝埋去就抱住佢UN UN UN,哈哈.......樣貌標緻~~身材火辣辣~
皮膚白滑~前凸後兀~玲瓏浮凸~幼腰靚羅~~

自己沖涼,入去降D骨火,好快返出來,已換好一次性床單,洋子服侍我趴上骨床,出手不凡,手骨正宗,美容底子;

睇得又揼得,按摩夠力穴準,逐步逐步慢慢按勻全身穴位,要緊位落重力,感覺又痛又舒服,爽到我疲勞盡消,推油手勢超級無敵,專業又有心機,絕對係一流技師水準,服務做到足,按埋前列腺,手法好掂又好溫柔,爽到我骨火攻心,

緊接五星級服務,全能技術,眼神挑逗,係佢淫叫聲中同玉手嘅配合下,興奮到終於頂唔順激烈發射火箭,爽曬!
多謝分享
好吸引 !
多謝分享
咩價位呀,C Hing
多謝師兄分享,有埋價位仲好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:47