[指壓囡囡] 【太子】勾起莞式回憶·CoCo

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發,謝謝收看

因疫情關係,三個月無去過指仔。尋日朝收到Candy妹message ,話新女CoCo好野。Candy妹從來無老點同好小咁樣send message俾我,雖然朝早打左飛機都照出發。

CoCo入房,樣7.5分 (參考: Winter我俾8.5分),靚女一名,瓜子口面,年齡3頭至中,眼細細幾淫,鼻高唇薄,長髮及肩。除衫驗身,高挑瘦身,B-C波底小硬,有做運動大脾同個蘿照firm。

諗住咁既硬件服務唔敢有期望,點知沖涼已經搶韁追住黎毒龍。之後由膊頭一口啜落大脾,果刻我已經肯定佢係桑拿出身。水簫都有做,無齒感。上床做背,佢自己有帶油,推背手骨都好。之後開始body massage, 成個超彈蘿坐上黎加埋個西滑來滑去。即刻諗起東莞十式啲女攞住咭仔介紹既情景,係最美好既集體回憶!
做完背做正面,莞式出身既CoCo啜lin吹簫當然功力上乘,下面多毛可69。佢話好耐無搞野,埋牙feel到佢既飢渴感,水頭充足好肉緊。個蘿都大脾必噗點,建議一定要推車同煲飯。配合度高轉姿勢無詐型,最後最後男上車住出,無口氣。完事後按摩同繼續搞細佬,好貼心。

感想: 樣中上有身形有服務仲咁chur,唔紅都幾難。講真430食呢個質素同服務真係無得輸,如果太子有水床房起個雙鐘就perfect了.
又係呢d……廣告。
回覆 讚好 不讚 使用道具

太子D女會同客按摩?

wing9498 發表於 2020-10-26 21:53
太子D女會同客按摩?

有的, 試過敏兒真識DUP, 因佢係尖東DUP骨出身!

多謝師兄分享~

wing9498 發表於 2020-10-26 21:53
太子D女會同客按摩?

如其他 ching 所講要揼得首選敏兒,次選海文
CoCo 都按得下,不過搵 CoCo 揼就錯重點

鬼畜輪姦 發表於 2020-10-24 20:21
又係呢d……廣告。

CoCo 係秒 Full 質素嘅囡囡
試完返嚟再講啦....如果 book 到的話~

多謝分享

還推油太子D女快手做完1Q,即穿衣走人

都係撞手神

多謝分享

多謝分享

太子,重有冇乜女可以玩2Q咩!!