假日要翻食糖

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

翻食

相頭身材評分可以睇番我之前嘅報告
服務:9/10 照舊9分

前排因為有啲忙,加上未出糧,所以好耐無玩Spa,始終對我嚟講高消費。不過見差唔多就出糧就忍唔住出動。見Sugar得閒,而又有+100多一Q,就上去聚一聚。(可能假期關係先約到)

Sugar開門比我,帶我入房,三次但三間唔同房,仲有兩至三間未入過。

Part 2:過程係先自己沖涼,Sugar知我想試兩Q,就先嚟一Q,但就唔係全身nuru,落少少係細佬到,錫下lin lin好快就出左。

Part 1:出完一次之後沖沖身,便開始dup,佢話近排有+100多一Q,多左師兄入閘,又讚下我好人之類嘅說話。傾下傾下都dup夠,再入P2。

Part 2:由於我自己一早轉左身,佢又一早攞左油入嚟,就唔使出去直接開始,見住佢落油落自己度再全新查勻,個種少少野性feel又出哂嚟,細佬又再立正致敬,不過時間關係,全身游走嘅時間短好多,起機早左,同第二次要耐啲先打得出,好彩Sugar一啲投訴都無,仲好關心我咁添,抵讚。之後好攰咁沖涼比家用。

翻食指數:10/10 我自己非常滿意,出左兩Q好攰。想挑戰兩Q嘅可以考慮,都幾抵。
多謝分享,出兩次好開心喎
+100 有2Q 真係好吸引👍🏽
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
見師兄玩得咁開心!忍唔住,TG 約Sugar,今晚收工即上去試吓2Q!試完,真的很攰,但很滿足,Sugar 好正,多謝師兄推介。
thanks for your sharing!
回復 lwclwt ##1 的帖子

謝謝分享
thanks for sharing
回復 Simple1226 ##7 的帖子

2Q真係好抵玩
回復 lwclwt ##11 的帖子

係,nuru 60分鐘 2Q $900 落樓👍🏻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:23