[男女問題] 疫情下SP性慾暴走

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟疫情期間無乜出去玩,啲SP又唔敢出嚟,靠五姑娘渡過左兩三個月,之後終於約到SP出嚟,下稱Sp1、Sp2、Sp3

Sp1: 中環OL,29才,老蘭ONS識,一開始冇抄牌,之後喺老蘭撞返幾次都係扑野收埸,既然大家都啱食,抄牌,年半前開始成為SP。疫情前食用頻率約每月一次,每次1~2劑,疫情下暴走指數80

SP2: 前空姐, 嫁咗個有錢仔後各有各玩,33才,朋友嘅朋友,飲過幾次酒,有次飲到咁上下佢竟然同我講佢老公唔多掂佢又講佢嘅ONS嘅經歷,我見佢擺明車馬我當然提槍上馬啦,兩年幾前開始成為SP。疫情前食用頻率約每月1次,每次1~2劑,疫情下暴走指數90

SP3: 瑜伽老師,竹昇妺識講少少中文,離婚, 37才,幾年前公司搞運動日識嘅,公司有幾個同事跟咗佢學瑜伽,同佢friend左會約埋一齊食飯飲嘢,同事知佢離咗婚話介紹男仔比佢,佢竟然話:I don’t want burdens of a serious relationship, but casual sex is fine. 無手尾跟又有野扑,I like it!  等啲同事走咗我就問佢:you want another round? I wanna talk more about casual sex.
SP3:  Oh, I prefer doing over talking. But I’ve one rule, no strings attach.
我:That’s my rule too.
SP3: your place or mine?
我:my place is literally two blocks away from here.
就係咁搞左第一次,佢臨走話: you have my number, I don’t mind a booty call from time to time. 三年前開始成為SP。疫情前食用頻率約每兩三個禮拜1次,每次2~3劑,疫情下暴走指數180

疫情開始後扎左炮成兩個月,我試過約佢哋,三個都怕怕唔出嚟,咁我Keep住過一排又約下佢哋,過多排SP2最先忍唔住,嗰時酒吧唔比開,佢話好耐冇飲酒嚟我屋企飲嘢,仲叫我沖定涼等佢,咁當然嚟到後就扑嘢多過飲嘢啦,可能佢餓得耐,一入屋竟然嚟個即尺 ,佢咁識做我當然出盡力回報佢啦,最終執咗佢4劑至食飽。疫情下比之前更狂野,叫到拆天,第二晚看更見到我陰陰咀笑😅成功解鎖撳頭深喉吹,嘗試解鎖口爆失敗。

過多一排SP1都終於都屈服係性慾之下,話放工離我度,我梗係鯨乾水等佢啦,佢收工成套OL裝黑絲高踭鞋咁上嚟,冇理由唔玩埋呢個主題嘅 ,又係餓得耐,我拉低佢條底橫都未抄佢已經濕晒,正所謂你西濕我就九㷫,就地正法,已前抄到咁上下佢都會除衫,話驚整污糟,今次無仲要自己拉高條裙比我插。因為佢12點要走,只係執咗三劑。餓得耐比以前玩得更放,小弟背後指甲痕10+,胸口、膊頭牙印各1,成功解鎖捆綁,嘗試解鎖口爆失敗。

SP3最難約,之前差唔多隔個禮拜都砌,疫情後成5個月無出過嚟,我已經半放棄狀態,但到7月尾嘅weekend佢TXT我:
SP3: Home?
我:On my way home, why? Miss me?
SP3:  Well, kinda...... you got plans tonight?
我:Nah, come over, I’ll give you a long.......deep......powerful massage  
SP3: Oh... someone is being naughty......
我:No, someone is being horny
SP3: You better be, I’m coming over to suck you dry.
我:Oh please hurry, I’m having a hard-on already

咁我當然唔會托手踭啦,呢日就係佢暴走嘅開始,佢4點幾上到嚟,執左2劑,7點出去食嘢,番嚟飲左兩杯再執1 劑,執完佢挨咗喺我心口,隻手唔係掃袋就chok我碌野,又奶lin又奶耳仔,咁我就話:Looks like someone is not satisfied😏
SP3: oh no, I’d cum multiple times but I just want more. I told you I’m here to suck you dry, remember?
比佢吹番硬又一劑(無射),之後我瞓到2點鬆啲醒咗,一擘大眼見佢同我吹緊,又執1 劑,搞左好耐都射唔到,最後69吹出,成功解鎖口爆 ,再瞓,7點幾比佢坐蓮坐醒,佢仲同我講:don’t mind me, go back to sleep😂又執1 劑(無射),再瞓,起身沖涼佢又吹硬我再執1 劑。基本上番屋企後佢嘅手、口、鮑魚未離開過我碌𨳊,名副其實嘅報復式扑野。離開屋企出街食嘢,我就腳步浮浮,佢就掗下掗下,佢仲話:This is definitely the walk of shame.😂
經此一役,碌野頭兩日都赤赤地,抖返三四日先可以恢復功力。

從七月尾至今三個SP歸位,起碼唔會餓親細佬,SP3繼續暴走,成功解鎖好多想像唔到嘅性愛姿勢,SP2成功解鎖口爆,SP1成功解鎖事後簫,離開解鎖口爆應該指日可待。
Man, you must be very handsome. 👍🏼👍🏼👍🏼
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 makeucum ##1 的帖子

這些機會不是我的

好羨慕

有SP真好...

真係要學好啲英文

正~真妒忌

無其他我繼續打番飛機先啦......

You are my idol, I want to be you holding 3 SP

Sp... 這些機會不屬於我的

好羨慕

師兄可唔可以介紹下認識?

好精彩呀

你條件一定唔錯,我無呢個本事,唯有閒時叫吓雞

llaawwhk 發表於 2020-11-1 01:33
你條件一定唔錯,我無呢個本事,唯有閒時叫吓雞

那沒有意義了
SP, 就係玩不可能的

羨慕+妒忌
這些機會不是我的

多謝師兄分享。
這些機會不屬於我的

makeucum 發表於 2020-10-30 17:36
小弟疫情期間無乜出去玩,啲SP又唔敢出嚟,靠五姑娘渡過左兩三個月,之後終於約到SP出嚟,下稱Sp1、Sp2、Sp ...

You are very lucky man.

sp1 and sp2 very attractive