95青春陀地妹 絕技:後花園 + 潮吹噴水絕不催鐘:百分百男女朋友feel

名稱: 95青春陀地妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B36540-佐敦-兼職女郎-95青春陀地妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平日都要加班,前兩日唔使加仲放早咗工;戇鳩鳩同同事去佐敦洗樓,心目中都有件囡囡想搵,佢就係至可愛嘅95青春陀地妹 啦,入閘前見95青春陀地妹 樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。女女為我按摩推油,手骨又唔錯,穴位幾準力度唔錯,落足心機服務,手勢溫柔無比,按完推完疲勞盡消,深層肌肉勞損,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。忍唔住上套帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,95青春陀地妹 屬於專業選手,再來男上時,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,有d溫暖西水不斷湧出黎,男上9淺1深,快速將成條鳩抽插入佢子宮,屌到叫晒床,搖晒頭,反晒眼,插到咁上下拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,有咁嘅對手,爆得令舍爽!95青春陀地妹 服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
係咪堅95?
回覆 讚好 不讚 使用道具

; _3 z- K  P5 q" a

) d0 O3 U- }% S2 y# O* B- C# d' @几好

多謝師兄分享

樣子俏麗

謝謝分享

多謝師兄分享

1 I6 n8 \' [7 O3 r多謝師兄分享

我講堅 放假即刻搵你做調教

回復 小雅xy ##9 的帖子
4 a6 e" ?) J, R, H  j
$ Y' a) s- p8 V3 u# w$ d) e搵你唔係問題 你有冇調教架0 {  l4 n( ~3 [6 }* c5 n' P
男仔鍾意比女仔調教