[粗人粗語] 今次食印印

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原本食開個賓賓,因上星期日要去拜山,另星期一佢又唔開工。咁就喺交友APP試下搵其他人玩。
真好彩上星期五晚搵到一個印印,話星期一早上10點在油麻地有房,門一下600,我二話不說即刻話好。
到星期一早上到油麻地附近食早餐,就whatsapp問佢要唔要買套,佢竟然話唔使,可中出。即刻拿拿林食埋啲嘢落肚走上去屌西啦。
上到去,大家解甲,涼都唔使沖,佢就跪低幫我吹。嘩印印原來咁raw。
待續......
有第二集未?
咁撚正
多謝師兄
期待你嘅待續
謝謝各位的支持

個印印raw到我屌屌吓佢會伸隻手指啜,轉體位時佢又唔使再清潔我條J又吹奏一番,口水多到流出嚟。

屌到佢high時又叫又抓,攪到我都派彩比佢。完事後都未沖涼就擁抱住瞓喺床到傾偈,傾傾吓又有事後蕭。

唔覺唔覺玩咗兩個鐘,大家才去沖涼,然後放低家用。

過咗個禮拜又再搵佢.........
一直都同印印有傳msg,佢有時都傳啲性感相比我。有次佢傳咗張有埋屎眼嘅相比我,咁我就問佢係唔係都會玩屎忽,佢就問我想唔想屌佢屎忽,我立即鳩都直埋約佢嚟緊嘅星期日試屌啦。

到嗰日大家都係一入房就剝光豬埋牙,涼都唔使沖。又車輪,又口交,又傳統式,又狗仔式,又觀音坐蓮。

搵一排中出後,休息一陣佢就又開始幫我吹,然後就問我係唔係要屌屎眼。ky都唔使用就插入去,人生第一次插人屎忽。
成個過程都好唔講衞生喎!🙄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:12