[華南地區] 疫情下正经K及食肆,睇現形gap,咸記中出

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同條财顧係丽斯卡爾顿小吵,我話佢同friend食飯及上天際泳池,冷落左我,而筆滿期廿萬資金要孖左螞蟻及ibond唔肯落叠,咪係咁先
大把中介,你話投資,24/10星期六約件基金新囡,浪漫的行下淺水,再去銅鑼灣CEO,两人俾間大大房, 14-27-06-20201030_ec065c8e80b64b0948e4EKnRh88rcroX.jpg 食自助飧以前即開生蚝排晒隊,而家冇人 , 14-27-20-20201030_e232205ccd5ab402fe3fC0c4m15p4wM0.jpg 欢樂時光加自助飧两人都係470
到26/10基金新囡又去赤柱行下,係廣場鍾菜排晒隊,都攞到位飲茶,佢又說我,我都唔落叠,梗開唔到房,
昨佢又約多條囡 14-26-56-20201030_a5e7c083d001818bb2fe8Fu72XFMf7u6.jpg ,揾我同佢地影下相,件囡真想碼住我
有人陪下,唔使六.七百粒鐘,食得幾多
赤柱無沙灘三点美女, IMG_20201030_123250.jpg Screenshot_2020-10-30-07-51-46-961_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg SAVE_20201030_075533.jpg SAVE_20201030_075545.jpg IMG_20201030_125951.jpg SAVE_20201030_075521.jpg 但俾秋涼的緊身褲的現形gap
要去咸記,解生理須要,除心中慾望
28/10,去咸記直踩去得如对面 14-26-46-20201030_4e7f20dd8bd1125a296e2F9lHHf84tf1.jpg ,即跟件幾好樣去廣東道炮房,入左街閘上樓梯問價,俾到250都唔肯中出,走頭,打個圈,都係醜閪,就坐係生果檔埋便茶飧門外 14-26-41-20201030_0e3b25e662092f0817b5ZszJ0s0A80S5.jpg ,飲杯茶食個包
揀選一陣俾我屌企亍女人,
嫖妓,H K無犯法,我有我其樂
飲好,揀件肥閪熟北嫂,跟去警告嫖客大樓,入电梯,無其他人,講含吹濑啜射子宮,200成交
上到房,梗係一路揸 IMG_20201030_123330.jpg 一路睇熟北嫂除清,做鸡女人俾人中出屌都係要洗閪 IMG_20201030_143520.jpg ,見囡好sexy咁踎係半圓企缸洗閪兼放黄金液,睇囡尿尿死能都扯到慶合合,埋床边,就咁吹幾下   IMG_20201030_142951.jpg ,就瞓上床边,我分開佢雙肉腿, 佢隻生仔閪好能多毛 IMG_20201030_143105.jpg ,  兩片黑大陰唇張開 IMG_20201030_123429.jpg 埋首做下BB啜下蓮 IMG_20201030_142914.jpg ,含住黑乳頭,我用條半硬鳩磨一下閪口,向生仔閪一挺一UN, 吱一聲全入 IMG_20201030_143319.jpg 她的閪窿… 她微叫聲聲假扮叫床,床边屌閪睇住拉出再挺成條入晒去! 正! 算幾緊窄, 我手楂兩隻碗型乳房很大,我一路搓波,   IMG_20201030_143425.jpg 一路小佢間, 人生一大快事! 我抽出抽入, un 上un 落, 佢係咁放聲聲耳語吾吾,
我係咁啜住佢對36D大波lin lin, 用腰力向上全挺UN,頂子宮口, 囡又全力咁前後磨, 唔夠2分鐘想出,當然甩能,同囡濑閪,含閪的,  啜算閪唇一陣 IMG_20201030_143228.jpg ,件囡催,幫熟北嫂用濕巾抹閪口水,再插入屌閪一陣熟北嫂扮高潮浪叫, 我冇出超一星期忍唔住,伏身交颈  嘶磨, IMG_20201030_143139.jpg 而D米青子孫開始唔生性… 黎喇,顶實閪芯 射佢子宫, 碌能chok完,揽實一陣才抽出條鸠缩陽具,射晒閪芯鸠汁泉源湧出 IMG_20201030_142841.jpg
囡拿拿聲纸巾掩閪,入浴沖身我同熟北嫂一起沖身著衫走人,
淫照,美女圖全插圖

Screenshot_2020-11-01-07-49-34-537_com.android.browser.jpg 依的真正,要中六合彩先食得起
我愛朱纷申 發表於 2020-11-1 07:55
依的真正,要中六合彩先食得起

車!七爺:你個屎佬,係股市執唔少啦!

"要中六合彩先食得起",廢話!
jimmyhot 發表於 2020-11-2 09:23
車!七爺:你個屎佬,係股市執唔少啦!

"要中六合彩先食得起",廢話!

我係一個要,值,
o so good bro
多謝分享
多謝7師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:27