[尋人] 佐敦福樂-玥玥

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我自認沉了船,我由玥玥做替工開始至官塘華安,至佐敦福樂。直至現在疫情他回到國內一直沒有回來。有師兄知道她下落嗎?
之前咩單位
回復 lok83 ##2 的帖子

7樓的,什麼單位沒留意
識佢耐啲都知佢咩底細,預佢暫時唔返黎香港,甚唔再做依行,都好正常。
師兄都好明白佢,同我對佢睇法一樣。但係...我總會掛住她...情難自控。再加上我自己婚姻不如意...希望聽一聽她的聲音而已。若果有師兄跟她有聯絡,請告訴她:祝她生活愉快,事事順利。為了她作情詩的儍佬上。
不去搶也不去偷,只這刻情真便已足夠。

回復 一蚊仔 ##4 的帖子

原來師兄亦是玥玥的恩客,她的性格,服務態度,身材都令我好鍾意。若果我有$一定將佢私有化。

現實歸現實,唔好亂諗野啊。
囡囡下海總有原因,總之得閒上去揾下佢,開心完就算,唔好咁認真,認真便輸了。
回復 一蚊仔 ##7 的帖子

師兄收到!今日一於再出發~
回復 HKLOCKER ##1 的帖子

之前聽有師兄講話佢返去上海好似上埋岸
係華安時期見過便裝著條超短牛仔褲係街起哂頭
回復 chengwingkeungc ##10 的帖子

嘩!玥玥對長腿咁樣企喺街?成條街嘅麻甩佬都昅到實啦!輕則做成擠塞以致棍撞棍🤪,重則做成交通車禍都似。師兄,佢係返工上樓咋係咪呀?🧐
回復 HKLOCKER ##11 的帖子

係收工同條仔行,我在后边跟着睇!
回復 chengwingkeungc ##12 的帖子

同條仔...😞這些機會不是我的
HKLOCKER 發表於 2020-11-1 13:43
師兄都好明白佢,同我對佢睇法一樣。但係...我總會掛住她...情難自控。再加上我自己婚姻不如意...希望聽一 ...

你真長情
chengwingkeungc 發表於 2020-11-3 09:01
回復 HKLOCKER ##11 的帖子

係收工同條仔行,我在后边跟着睇!

唔會係條仔,相熟恩客姐。
回復 一蚊仔 ##15 的帖子

莫非係師兄...您!😏
HKLOCKER 發表於 2020-11-3 12:30
回復 一蚊仔 ##15 的帖子

莫非係師兄...您!😏

都係果句,同佢好熟嘅客自然知佢背境,所以一定知唔係。
不過講真,你見到果個所謂嘅 “仔”,係唔係瘦瘦地,唔高呢?如果係,咁可能真係我,因為佢果時系觀塘,我來不來會同佢出去食啲野再返佢公司。

回復 一蚊仔 ##17 的帖子

哈哈😄⋯⋯多謝師兄愛鍚玥玥。因為我已婚所以不能與她出外用膳或行街街。
但她真的是值得我們愛錫又令人回味的女人。希望師兄能夠多遇到像玥玥的囡囡。
但話又説回來,我有鼓勵玥玥出福樂的,可以多些機會搵多D及遇上斯文客。(雖然我住喺官塘)😔
HKLOCKER 發表於 2020-11-3 20:34
回復 一蚊仔 ##17 的帖子

哈哈😄⋯⋯多謝師兄愛鍚玥玥。因為我已婚所以不能與她出外用膳或行街街。 ...

師兄,你要好好保重,亦要明白現實有時真係現實,唔好太沉迷,開心過後都要保持理性。
祝生活愉快,揾到錢,身體健康,長玩長有。
回復 一蚊仔 ##19 的帖子

多謝師兄指教👍亦祝你身體健康,有心有力!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:29