[尋人] 佐敦福樂-玥玥

回復 chengwingkeungc ##12 的帖子

應該客來,包日咪可以同你出街囉,最少4粒鐘起錶。

當然囡囡對你有好感另計,試過有相好唔開心,8點就題早收工同我食飯。
回復 神之水滴滴 ##21 的帖子

師兄有跟玥玥交往過吧~😋
回復 HKLOCKER ##22 的帖子

沒,其他相好包長鐘會同客出街所以知,呢種形式其實好多,有班錢多壓力大的師兄出來玩唔一定會吊,可能和囡囡吹水或行街。
回復 神之水滴滴 ##23 的帖子

原來如此~
回復 HKLOCKER ##18 的帖子

why ching thinks 福樂可以多些機會遇上斯文客?
回復 一蚊仔 ##4 的帖子

識佢耐啲都知佢咩底細 <<<<<< sounds very interesting story behind
回復 HKLOCKER ##5 的帖子

婚姻不如意>>>>>then divorce, let you and your ex-wife to have a new life
回復 chengwingkeungc ##12 的帖子

我在后边跟着睇<<<<< that reminds me the old days at mong kok portland street
回復 神之水滴滴 ##21 的帖子

any follow-up after dinner....like make love😝
回復 僑偉 ##25 的帖子

純粹個人感覺而已,那邊多些寫字樓工, 囡囡平均價格高一些,大廈淸潔一些。
福樂附近冇地盤。

回復 僑偉 ##27 的帖子

又唔係咁諗嘅,部洗衣機壞咗都整吓佢吖。婚姻有問題又唔係單方面嘅。
神之水滴滴 發表於 2020-11-8 08:36
斯文客最多係kb同FL ,有錢的亦如是。

FL 是發利,Kb 是那裡?
HKLOCKER 發表於 2020-11-8 09:22
FL 是發利,Kb 是那裡?

錦邦
僑偉 發表於 2020-11-8 00:49
回復 一蚊仔 ##4 的帖子

識佢耐啲都知佢咩底細

其實都係大同小異,囡囡下海來來去去都係果啲原因,你估都估到,唔洗畫公仔畫出腸。

🙏謝謝賜教
回復 HKLOCKER ##30 的帖子

long time ago i visited there and staircase status looks better than other 141 buildings
回復 HKLOCKER ##33 的帖子

i guess KB = 上環 - 永吉街 14 - 16 號錦邦大廈
i guess FL = 佐敦 - 佐敦道 19 - 21 號福樂大廈

橫掂玥玥都轉行囉~不如各位師兄講一件玥玥令你窩心嘅韻事吖?
我講先:冬天嘅時候佢著住件軟棉棉浴袍,全身只著着三寸高嘅高跟鞋。佢很舒適地訓底,再比我𨳒入去,跟住攬住我,享受著我對佢嘅進攻。若果佢著喎件係我送比佢嘅皮草,你話成件事幾正呢😍
可能有師兄覺得我上晒腦,不過若果要自己隻老虎乸照顧仔女起居飲食,之後又要打理家頭細務,又要管理仔女功課...要佢夜晚同我講情趣根本冇可能。不過男人可以有心有力嘅日子真係唔多。到咗有心但冇力嘅時候先嚟食偉哥咩⋯⋯。係洗佢一千幾百嘅十零廿分鐘,係唔化算...尤其是現在經濟不景氣真係好on9。
回復 HKLOCKER ##5 的帖子

師兄:我都同你一樣由佢在華安到福樂,一直支持!最後一次一定同師兄一樣就係今年年初佢返上海前。

佢真係出於污泥而不染果種,好難得。

好難得遇到一個配合度極高既伴,唉,好回味!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:34