樓主: HKLOCKER

[尋人] 佐敦福樂-玥玥

回復 HKLOCKER ##39 的帖子

你是否講佢粉紅色件皮草?
回復 一蚊仔 ##17 的帖子

師兄:相信你同玥玥交情非淺,你知唔知佢有無用其他社交平台呢?

私人微信,不過佢有佢自己生活,不擾佢就係最好嘅温柔。
回復 一蚊仔 ##43 的帖子

咁我都你一樣做法,無咩ping佢私人微信。
回復 iandbilly91 ##44 的帖子

希望師兄代我告訴她,祝她像海鳥一樣飛到尉藍的天空, 享受和平與自由的生活。我總覺得在街上會與她再遇上,但我只會跟她點一點頭微笑一下。至於她像海鳥一樣飛往哪裡已經不再重要。重要的是我們曾經都在困難的時候有緣相識,抱著對方得到一絲的溫暖,之後帶著希望捱到明天。現在雖然日子仍未完滿,但最差的時候總算過去。心裏的希望亦掌握得比以前更緊了~
我的活寶貝,現在妳大概知道我是誰吧。
過往一年香港自以為在位高的,尊榮的都盡是醜惡。
可能你遇過的不盡是好人,但不代表妳不好。
我知道我看著妳時候的眼神好像進入你的深處。再記起我給你的感覺多一次,因為我要告訴妳一件很重要的事,我想妳深深的記住。
妳是不可多得的女人。Goodbye, Thank you~
回復 HKLOCKER ##45 的帖子

師兄:不如你開個帖,等佢既恩客粉絲,懷緬下過去玥玥既溫柔體貼服務和感覺。

iandbilly91 發表於 2020-12-12 15:22
回復 HKLOCKER ##45 的帖子

師兄:不如你開個帖,等佢既恩客粉絲,懷緬下過去玥玥既溫柔體貼服務和感覺。

其實呢,有咩都放系心啦,咁先係對佢最好嘅尊重。
點講下海唔係件光榮事,過去嘅事就由佢慢慢沉澱吧。
回復 一蚊仔 ##47 的帖子

大家咁話。。。。就讓往事慢慢沉澱吧。

回復 HKLOCKER ##1 的帖子

如你同佢熟,最近一定有佢消息。

如唔知,咁你就真係自作多情了~
HKLOCKER 發表於 2020-12-12 01:16
回復 iandbilly91 ##44 的帖子

希望師兄代我告訴她,祝她像海鳥一樣飛到尉藍的天空, 享受和平與自由的生活 ...

寫咁多咁長,識佢嘅師兄點轉告
係咪之前福樂5A果個?
好似好耐之前
時間會沖淡
諗番起係5A3
回復 singsingwong ##54 的帖子

之後好似有去過7樓.....

最近我又好掛住佢,唔知佢是否又返左香港呢?
用手機回應 iandbilly91 #55 的帖子

返咗去上海
回復 singsingwong ##56 的帖子

又返去?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 10:16