有樣有身材手骨又好!靚靚陀地Erica❤️尖沙咀戀spa

名稱: 戀 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B18489-尖沙咀-水療SPA-戀 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭: 9/10
身材:9/10
地點:9/10
服務:9/10

今日星期天,下午有空檔,早上立即whatapps 客服約個陀地囡囡舒服下,回顧各位師兄的報告,好像對Erica都有很高評價!有樣有身材又話識得揼骨!決定去試吓睇吓係咪咁堅🤔
  客服回覆速度很快,值得一讚!位置在尖沙咀中心地帶十分方便,位於商業大廈更加感覺安全,撞到熟人都唔使驚🤣
我比原定時間早到了15分鐘,幫我開門的靚女唔知叫什麼名,但令我覺得眼前一亮!
着住件粉色背心仔非常性感!晏啲問吓客服佢叫咩名先😍
囡囡安排我入房先沖身,過了10分鐘女神Erica敲門進來, Wa !
真係唔錯喎!喺街望到都會擰轉頭望多一兩眼嗰種,囡囡著件露肩衫,身材都若隱若現見到有料!白白淨走肥,果然係極品!

Erica

Erica

P1 -囡囡手骨有啲料到,佢同我講佢學過美容和按摩,唔怪得咁有力水,位置又準!又有問我邊度攰, 十分細心 !如果以陀地來講佢手骨真係可以比高分!一輪按摩之後囡囡開始幫我R PP,Wa 好痕啊!真係好痕!我屁股不期然左右擺動😂真係好爽
P2- 囡囡輕聲係我耳邊講我除衫啦,我當然話好!囡囡除衫之後露出了一對大大車頭燈,我諗冇E都有D!囡囡叫我擰轉身,佢伏在我身上上下遊走,感覺暖暖的,跟住開始用小舌頭錫我胸前兩點,小弟弟立即起頭致敬,本人乳頭很敏感,囡囡舌頭好溫暖感覺很舒服,我雙手亦不期然開始喺佢身上上下遊走,囡囡的呼吸聲亦開始急速,他輕吻了我一下,感覺十分溫馨,囡囡問我落少少油好唔好?我當然話好!
跟住囡囡用純熟又溫柔嘅手勢在細佬上上下下搖動,我很快就有想射的感覺了!囡囡口甜舌滑稱讚我身材瘦瘦但下面都幾大🤩我終於忍唔住全部射晒出來!囡囡沒有立即停手,輕輕地繼續按着我弟弟,令到我有爽到最後的感覺,抵讚!
我休息一陣之後就自取其浴,同囡囡吹多一陣水之後就俾家用8🐟
總括而言,呢個場都幾乾淨,陀地囡囡質素都幾高,我諗我短期內都會係熟客😂
感謝師兄分享😍
多謝分享
多謝分享
多謝師兄報告。我搵左佢2次。佢又靚女又溫柔手勢又好。身材我問過佢有E cup。會計劃番食
感謝師兄精彩分享

感謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
回復 wolfwolfken ##1 的帖子

多謝師兄分享
這個非常好 正
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:15