[粗人粗語] 這次吹水題目係:沉船時同相好最甜的事。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,我先講。

算有兩件事啦

第一件係,佢果日唔開心,剛好果日我搵佢,就題早收工同我食飯。

第二件係,都係收工時間,係街到抱住佢打左個車輪,感覺好浪漫。

第三件係,即呎,開工時間發生,咁耐試過兩次都係同一人,勁有女友feel.

第四件係,係囡囡家發生,沖涼時就攪到我起機,然後佢自動波捉我頂入去。

第五件係,曾經用2000蚊包左個相好一日(果時包日應該要4000蚊),係日頭而且佢唔優做。

第六件係,囡囡請返我食飯。

唔係同一個相好發生,不過全部都係當紅, 尋人果邊見過幾次有人搵佢地。

Ps:想囡囡對你好d,除左比錢外,就係尊重佢地,佢地都係打份工ja。

Ps2:我除了是靚佬一名,冇其他本事人工又低,皮氣又臭,感覺咁多年來的相好其實對我好包容。

補充內容 (2020-11-5 10:19):
經濟同環境唔好所以我要放下甜,唔鐘意搵相好的請勿留言放負,我實吊返你地轉頭。

補充內容 (2020-11-6 10:13):
我改左係評分到回答,留言的師兄記得按來睇,我試試咁會唔會好d
一齊買餸煮飯~
攬住瞓
中出
回復 aunt ##2 的帖子

咁咪同條女冇分別?師兄私有化左佢?
上相好屋企過夜,半夜窄醒同佢車到慶合合開波,最後中出完攬住訓到天光再來Morning Q再中出
仲未有過相好,so sad! 可能唔靚仔,唉
1. 上囡囡屋企煮飯仔,去酒吧飲酒,之後上返屋企搞嘢中出。
2. 囡囡花血汗錢還貴公事包送俾我。
3. 囡囡親手織冷頸巾俾我。
當紅囡囡 , 廿幾歲 , 無套中出完再擺返入去攬住訓
女女叫我陪佢過夜攬住訓,訓訓吓俾佢搞醒咗跟住俾佢坐爆中出咗,之後攬住再訓過,第二朝都唔捨得俾我走,結果全日陪佢飲飲食食同扑嘢,重點女女唔收我過夜錢,我夾硬俾佢都唔收
西人一個 發表於 2020-11-7 22:15
女女叫我陪佢過夜攬住訓,訓訓吓俾佢搞醒咗跟住俾佢坐爆中出咗,之後攬住再訓過,第二朝都唔捨得俾我走,結果全日陪佢飲飲食食同扑嘢,重點女女唔收我過夜錢,我夾硬俾佢都唔收

可能佢有小小鐘意左你
回復 aunt ##10 的帖子

咁係女女沉船喎
回復 --T-- ##7 的帖子

評分到回應好似冇咩人睇

咁耐係收過潤唇膏n支,有自動送又有我要求。
做完煮飯我食
同埋佢坐左監
寫信同埋去探佢
回復 hajimede ##13 的帖子

煮飯食?食完有冇。。。來多次

1仔都會做到坐牢?
回復 神之水滴滴 ##14 的帖子

越南妹妹衰非法入境,啊,仲有生日同我一齊切蛋糕tim
回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

師兄真厲害,小弟拜服。
一齊開間酒店房玩半日,唔洗錢
有次同囡囡玩完就攬住吹水..一路吹佢一路玩我條嘢..玩玩下就話我條嘢好靚仔控咗埋佢慢慢睇同玩...又玩又啜咁玩到我就定唔順捉住佢扑多鑊..從來未試過佢咁多水...
以上師兄嘅經歷我好多都無, 可能我唔靚仔
最多都係相好由一仔轉做按摩時返工無套, 玩到慶起環保入埋仲要中出
相好有問我點解唔追佢, 不過我明知係兩個世界嘅人無謂浪費人地時間
回復 magicben ##19 的帖子

係呀,除非好有錢,否則真係兩個世界,佢過開得生活唔係我呢窮鬼比到佢。

所以沉得來要記得只係金錢遊戲, 體驗一下就好。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:56