KiKi陪我渡假日

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

技師:KiKi

相頭:8/10有笑容 有氣質

身材:8.5/10 瘦底大波 初初望有深乳溝

服務:9/10

前排搵完Sugar出兩Q好鬼抵,念念不忘,於事諗住再約,點知Sugar比人book full左,咁無計,唯有等下次,跟住Sugar叫我搵KiKi,話一樣咁好服務。咁我就聽話上去試。照舊要+100多一次plan。

Kiki親自開門比我,我諗我之前見過,不過當時唔知係邊個嚟,講返感覺,好瘦,化妝好靚,用左紅色唇膏,又係我好鍾意嘅。

Part 2: 過程係先自己沖涼,Kiki知我想兩Q,就先嚟一Q,大家攬住,佢隻手又搞下細佬,搞到硬左,再落小小nuru油,錫下lin lin,淫叫幾聲就出左。

Part 1: 出完一次之後沖沖身,佢都洗一洗手,便開始dup,始終第一次搵,啲話題就唔算太特別,不過KiKi都幾好傾之餘,帶點淫氣,調情感都幾好,時間都差唔多,再入P2。

Part 2: 今次我無轉身,趴係度,佢出左去攞油,不過好快就返入嚟。一開始係耳邊吹氣,加啲淫聲,跟住再加埋波推,feel到對奶係背脊游走,好爽。跟住再落熱油做nuru,有波關係,好舒服。再轉埋身繼續波推,真係想車埋去,都比左碰碰車我,夾一陣腸,手郁幾下加埋淫蕩叫床聲,終於出埋第二Q。個feel好爽,但又好攰,腳軟咁沖涼比家用。

走時見到Sugar,比佢見到我個樣,話我應該爽到唔識返屋企,仲叫我下次雙飛。Btw,Sugar話學左新技術,叫我下次一定要試。

翻食指數:9/10 十分滿意,出左兩Q好攰。價錢計真係好抵。
thanks for your sharing!
thanks for your sharing
thanks for your sharing
多謝師兄詳盡報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享😍

謝謝分享!
2Q幾多$
回復 samng ##9 的帖子

做緊優惠, 2Q $900, 你入閘之前要講清楚

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:16