[混血] Cc Susan 超純美少18才女 170C纖腰玉背 Model初下海 必試仙女

94 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Cc Susan幼幼
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38681-尖沙咀-美少女-Cc Susan幼幼.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【Cc Susan】純情樣 170C纖腰玉背 18歲Model 初下海超模 必試極品
食過就知呢位真係今周最強推介!
樣貌:★★★★★ 18歲、真人絕對靚過AD相(睇下真人相就知)、正過韓國女神(以前食自己時,最需要就是她的淫片,現在有女食,當然不用再看AV)、比韓國女神李孝利有過之而無不及、白雪雪、好滑好正、見Cc  又有美女推介,一定要支持下!
身材:★★★★★★ 170,天然D CUP波、超級堅挺彈手(佢幼腰)、Pink lin Pink Gap、幼腰、正撚到爆

【Cc Susan】可謂: 極品 。天然C級大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、一D都唔墮、講緊係真波、我不由得贊嘆上帝賜給世人既禮物!呀女見我對佢對波波咁祟拜都有少少驚訝、但就笑笑口話我好Q、然後俾我任啜pink lin、而最緊要係條腰、咁纖幼既BODY、(21吋腰、我真係驚整斷佢條腰 )、簡直就係偉為奇觀 !GFF爆晒分,大車特車、波推水蕭環吹更加係不在話下、女女投入放蕩、玩過就知好ENJOY!原本已經係爆分(樣貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服務態度GFF、呢位女女已經遠超我EXPECTATION)、仲要主動感情溝通,吊,我鐘意玩GFF既師兄一定明白我感受: 感覺係正到無倫 !

約定時間地點 ,準時到達 ,上房見真人 ,人靚身材正,報鐘後,我渣呀女天然靚波又攬一陣 ,之後呀女就帶我沖涼洗身,幫我波推又水蕭,好舒服!! 女女技術服務一句講晒好正,熱情如火,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭,真係叔叔不行了,床上一黎就又攬又車,當我係男朋友咁 Cc  出品,比屬佳品!好猴擒,錫耳仔,耳仔全是佢口水 ,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同時食腸,食腸時再挑LIN。
未上套已經感覺快射! 真係正到好想加鐘! 單係女上個陣就用左幾種住法,甚有研究,男上個陣,佢問我FEEL唔FEEL到佢下面識旭,原來係收音機高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔個陣懶懶地叭左係到,但因為PAT PAT 又好肉又翹,超好推,仲識玩股夾腸, 比屬佳品!瘦底大波妹【Cc Susan】真係正到爆 !

P.S.對波既手感真係一流、條腰既幼度更加係極罕見 !GFF、大車、超甜既笑容同聲線、簡直係要我再次去征服呢位性感女神 !女女18歲卜卜脆高挑、波形好靚、師兄食過一定想返食  

【Cc Susan】純情樣 170 C纖腰玉背 18歲 Model 初下海超模 必試極品

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

回帖獎勵 +1 元錢

好靚女多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享, 今日去試試

回帖獎勵 +1 元錢

好正嘢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報告

回帖獎勵 +1 元錢

多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片似乎幾正嘅!,但一陣間開門會唔會中伏㗎 ? 一陣走都走唔切就唔好啦。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:33