越南嫩口妹Bicky,服務一流又配合度高,我比足100分

名稱: 綽悅SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A89514-銅鑼灣-水療SPA-綽悅SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

越南嫩口妹Bicky,有樣有身材,後生甜美,蛇腰美人,皮膚滑如豆腐,全身自然美,真係引死人。
沖完涼後,骨床已舖設好咗一次性床單,等待Bicky嘅服務,呢排工作壓力大,要減減壓,
一開始先黎個開背,好落力幫我按摩埋全身,力水足之餘穴位又到,
要緊位加多幾錢肉緊,按得細心又夠殷勤體貼,
再嚟香薰推油,服務做到足,絕唔馬虎,
用力上下來回推呀推,推到我全身都鬆曬,爽到我疲勞盡消,
真係好舒服,到happy hour,
大家瘋狂勁玩,好有互動,
我比足100分,服務一流又配合度高,
而且完全無理會我嘅感受,全力向我進攻,
終於我都忍唔住,打咗個冷震發洩曬!
Bicky 嘅吸引力,非筆墨所能形容,
小弟多說無用,各位體驗後便知龍與鳳!
多謝分享
thanks for your sharing!
thanks for your sharing
多謝分享
對腳好正
回復 傻娘子 ##2 的帖子

多謝分享
Thanks for sharing
多謝師兄分享😍
回復 evergreen651 ##1 的帖子

謝謝分享
正喎
睇落好吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區