[賽後報告] 畀小小吹爆咗,佢唔滿意要我閪爆多一鑊才滿意

名稱: 小小口爆王
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23328-銅鑼灣-一樓一-小小口爆王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次搵完小小卜咗鑊甘嘅之後,成日念念不忘,加上有個網友問我佢閪水好唔好味,腦海成日浮現
同佢翻雲覆雨景像。瞓唔撚著,決定昨晚搵多佢一鑊。(唔算屌閪成癮啫,不過兩個禮拜之嘛)

我諗小小真係可以日日屌都唔會厭㗎!呢個姣閪真係好鍾意卜嘢,而且好多鬼主意,正式鑊鑊唔同
鑊鑊甘。佢水多又窄又主動,今次仲把我吹爆咗,喺在佢口內爆果隻,佢一滴都冇嘥,而且係咁啜
而且唔肯放口繼續啜,好快又俾佢吹番硬,仲硬過頭先。

我都知道佢未飽㗎喇。佢成口都是我的精時冷不防佢一嘢嘴落嚟,將我的精送返入我口內。見佢咁
玩得,我一於用口狂瀨佢閪,再送番晒入佢閪內。呢吓真喺不得了,佢話個閪好似畀我內射咁感覺
閪水有如崩堤咁(我諗三峽崩堤都冇咁蔚為奇觀!)

爭取黃金剎那,我一鳩插落去,佢個閪急著抽動,嗌得好大聲。連隨冇停咁抽插佢五分鐘有多wewa
鬼震唉撚到拆天。閪水佼到成床都係。我極度滿足之餘,佢都一定冧撚到暈喇掛。呢鑊短時間内出
兩鑊真係好撚金。

事後我返屋企途中心諗,我好似做咗男妓咁,屌自己條女都未試過咁落力。好彩佢都幾冧,冇同我
計兩鑊錢。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

支持師兄報告
支持小小新報告
多謝師兄分享
水多又窄

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝靚閪小小報告。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄分享
Hozatint 發表於 2020-11-15 13:11
上次搵完小小卜咗鑊甘嘅之後,成日念念不忘,加上有個網友問我佢閪水好唔好味,腦海成日浮現
同佢翻雲覆雨 ...

謝謝小小報告
Hozatint 發表於 2020-11-15 13:11
同佢翻雲覆雨 ...

小小閪毛好濃密,身材又正 !

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

小小個閪鍾意畀人內射嘅感覺
hellgatekeeper 發表於 2020-11-19 07:22
小小個閪鍾意畀人內射嘅感覺

中出佢好過癮㗎!
佢係可以中出
真面目 發表於 2020-11-19 15:13
佢係可以中出

我知
真面目 發表於 2020-11-19 15:13
佢係可以中出

我都中出過佢啦。話時話真喺好爽㗎!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:56