[性知識] 私影都有extra 服務?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

問個女仔extra 服務係包d 乜,但佢又答唔出,只係話有身體接觸,同埋有身體互動,但問佢好多問題,佢又答唔到
去到影相果日,原來extra 服務係body massage ,同埋可以模佢個空,因為我個package 係nude $2xxx,所以可以伸手入條裙,隔住內衣模pat pat和佢下面,但模左五分鐘,個女仔就話今次只係體驗價,要vip 先可以有呢個服務,但因為個package 係nude ,個女仔可以全裸之下幫我按磨,但只可以睇,無得再模。

原來比個女仔按摩時,一路模佢個空,個感覺幾得意,但唔知點好似無乜反應,覺得無乜特別,可能時間太短

其實如果我去按摩,如spa, ,可唔可以做到以上效果? 即按摩時可以模個技師全身? 因為聽人講一樓一果d 只可以出,同埋只可以模指定的地方
有D貴喔
樓上骨個啲,BM個時,任你摸啦
似俾人搵笨多囉
回復 丹尼爾丹尼爾 ##1 的帖子

師兄我建議你遲啲去spa玩好過
不過就無得影相
做咗水魚
私影妹幼幼嗎?如果係骨妹年齡的就咪攪。建議Ching 等疫情好番直接去樓上骨㦯一樓一體驗下。或者預交學費去酒店 試下D高少少的收費服務。
好過去搶   2xxx打個飛機
回復 丹尼爾丹尼爾 ##1 的帖子

錢多冇埞洗

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 05:29