[賽後報告] 白雪吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,鮑魚窄窄,興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心

名稱: 白雪
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A32796-觀塘-一樓一-白雪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開觀塘洗樓,行到腳軟軟鳩硬硬,見我之前食過嘅女神白雪剛送客,梗係拿臨入閘啦,walk-in都有得食,好似中獎咁,白雪白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,白雪皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收,全身洗乾淨抹乾身舒服上床,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,白雪吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。到咁上下先來女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,轉位來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,最後當然係以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,白雪大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
屌得好玩
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
回復 潜规则 ##1 的帖子

多謝分享~
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
回復 潜规则 ##1 的帖子