新檔口名模D女,素質果然業界一流

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近澳門講真,都無咩好嘢玩啦,除咗桑拿會所哥D女,不過桑拿又貴,141基本上無咩高素質,,

今次呢間檔口唔錯,去第二次啦,首先客服非常禮貌,,講解都好獨特,,非常細心,呢個都係次要,,

最重要D囡囡素質不是一般好,同桑拿D女有得比,入到房,唔會第一時間就上鐘,,佢首先攬住你先,

然後錫你耳仔,然後再拉你到床上按摩,調情,一直咁摸住我細佬唔放 然後先會上鐘去沖涼,沖涼調情都好有feel,

沖涼有水蕭,有波推,床上都玩得好嗨,吹簫個樣,含情脈脈,做個陣個樣成個AV女優咁,,傾計既時候呢又好小鳥依人咁,

又有女友feel,,又有AVfeel,正到爆啊

WeChat 圖片_20201116203623.jpg

多謝師兄分享
多謝師兄分享報告
e 檔野真係未試過, 佢用wechat 定wtsapp ga? 同埋地咩酒店?
多謝師兄分享報告
呢檔野我都有試過,D女明顯係高質D,係唔錯,態度,服務都比一般既好
多謝Ching分享包膠
回復 我要做澳門首富 ##1 的帖子

多謝報告,身材唔錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:32