[吊人發洩] 係上水 符興街 21 - 23 號 1樓23室F房 俾囡囡 網紅寶寶屈錢

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日我去上水 符興街 21 - 23 號 1樓23室F房 禁鍾問價,問佢有冇中出,許話有呀仲報埋價,我覺得合理就入去啦,入到去除左衫都咩都未做,佢問我要咩套餐,我當場"下"左一聲,我問佢吾係中出咩,佢當場返口話冇,之後我話要走,佢要我俾一百蚊佢,佢話入左尼就要俾,如果吾俾就call差佬,話我強姦佢,佢話我浪費佢時間,阻住佢做生意,我心諗你呢到邊有客,我唔想再同佢嘈放低一百蚊閃人,當係做下善事捐比佢。
回復 johnchan93 ##1 的帖子

咁屈法都幾pk,都唔明做到咁邊有回頭客?

當比佢👀醫生啦
CALL 兩件差佬來玩4P

師兄我明白你感受 我星期五去左佐敦個個咩激情無套內射
一開頭我入門前問佢係未500蚊唔戴套做 佢話係 我入到去就問我咩plan 我話又話500蚊無套 佢話3000先係 我心諗吊你啊 你當初又話係 佢話聽唔清楚 佢話比500蚊就可以走 反正有人約左佢 我都費時同佢一直吵 比500蚊當比乞衣 佢個身形又肥 講真唔係無套都食唔落
風繼續吹啦 發表於 2020-11-17 10:56
師兄我明白你感受 我星期五去左佐敦個個咩激情無套內射
一開頭我入門前問佢係未500蚊唔戴套做 佢話係 我 ...

應該要開名先得
呢啲黑店真係要唱衰佢。😡
回復 神之水滴滴 ##2 的帖子

一定吾會有!其實可以吾俾,等佢報警
回復 風繼續吹啦 ##5 的帖子

師兄!你果邊仲狼死,屈你5舊

賓賓都好過佢
神之水滴滴 發表於 2020-11-17 00:21

咁屈法都幾pk,都唔明做到咁邊有回頭客?

我咪解釋左,d 女根本唔洗留客,因為日日幾千人洗樓,總有幾個傻撚
其實樓上兩位都唔傻,問左先入,但系遇著呢d 呃人臭西真系無得防,入左去就系距地主場,基本上想點就點,只可以提醒大家唔好上d 質素唔得又做得耐既雞,隨時呃九你入去
下次偷拍佢,之後去海關舉報佢!
呢個場啲囡同佐敦工傷一樣DM,似係同一集團經營。
好撚仆街

一定BLACK LIST
臭雞臭格老屈水,公報天下等天收。
小崗 發表於 2020-11-17 11:56
應該要開名先得

就係佐敦叫激情無套內射
johnchan93 發表於 2020-11-17 15:00

師兄!你果邊仲狼死,屈你5舊

係啊 屌 我都費時同佢吵 真心on9 以後唔會再去工商大廈
mstg 發表於 2020-11-17 15:35
其實樓上兩位都唔傻,問左先入,但系遇著呢d 呃人臭西真系無得防,入左去就系距地主場,基本上想點就點,只可以提醒大家唔好上d 質素唔得又做得耐既雞,隨時呃九你入去

係 以為問哂價錢就ok 點知咁都中伏 入到去同我講唔係咁嘅價 仲同我講500無套點都無可能啦 我話我本身都有幾個熟悉嘅都係500無套啦 樣同身材都好過你
mstg 發表於 2020-11-17 15:21
我咪解釋左,d 女根本唔洗留客,因為日日幾千人洗樓,總有幾個傻撚

我知你之前講邊種啦,你基於搵新囡來講。

你又誤會我之前講果種,我基於搵開的來講。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:25