[囡囡推介] 红星翻版95波霸孑媚43寸舌尖漫遊,毒龍鑽,環保吹,69互含互啜,緊窄靚西;激情口爆顏射,事後簫,眼力十足,玩得夠淫嗲! 全程莞式服務。

簽到
名稱: 95波霸孑媚43寸
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B39440-深水埗-一樓一-95波霸孑媚43寸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑白滑美少女,明星样貌95白滑巨乳波霸叶孑媚43寸,挟肠皆品,作為巨乳愛好者,唔試對住自己
一打開門,未見其樣先見其乳一對足足43寸巨乳呈現我眼前,入閘邊除邊任我玩巨乳,原來心口係嘅敏感點,侍浴幫我洗到一乾二淨,波推+夾腸+水中簫,有深喉,搞到慶一慶,佢話上床先炮製我,出去上床,我立即再使出龍爪手搓巨乳進攻,到佢反擊,摩打利游全身,而且銷魂嘅聲線,最佳嘅催情劑,環保毒龍鑽,條利不停咁勁鑽,真係幾玩得,再吸啜細佬 黎環保吹,AV式深喉,吹功好掂,佢頭上下fing,淫眼電我,電到我腳震,吹到細佬好硬,隨即發出淫叫聲,而且將大腿一開,原來好戲宜家先至上演!上套女上狂野狂騎,心諗頂住...頂住....頂多陣,留意到佢自揸對波,推車瘋狂抽百幾十下,鳩不離西換男上,我狠操之下,囡囡大大聲叫,加快速度狂插顏射完場,射到囡囡滿面春精,事後浴好細心幫我清潔,最後被家用時間。95波霸孑媚43寸,一条龙全身舌尖莞式漫游服务,掂,值得翻食。

crop-tmp-blie-edit-d238f63e-b8e5-4b17-aa57-d2c0b639f716_mh1605601882442.jpg
回復 bqbqbra ##1 的帖子

青春無敵
Amorahui 發表於 2020-11-17 17:21
95波霸孑媚43寸,好正

青春無敵
回復 83lawlaw ##4 的帖子

緊窄好砌,
83lawlaw 發表於 2020-11-17 18:52
回復 83lawlaw ##4 的帖子

緊窄好砌,

深鑽水啸冰火
環保毒龍鑽