假日雙飛好玩 Sugar KiKi

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭:8.5/10 Sugar,8.5/10 Kiki
Sugar長髮可愛靚女
KiKi氣質美女

身材:9/10 Sugar,8.5/10 Kiki
Sugar瘦身材,C波,手幼腳幼,細細粒,嬌滴滴
KiKi瘦底C波,手幼腳幼,有骨感美

服務:9/10 Sugar,9/10 Kiki
Sugar斯文,含羞答答中又帶點熱情
KiKi比較狂野同痴

即興約Sugar,有位就箭步衝去,Sugar開門就拉我入房,係廳見到KiKi,入到房就問Sugar叫埋KiKi得唔得,佢話KiKi有時間可以,仲話肯肯定一陣超級精彩。既然兩個都搵過,又好姊妹,就玩一次。

Part 1:
沖完涼好快兩個就入嚟,即刻趴低俾兩個靚女服侍。因為我都唔係太識享受按所以都冇所謂。feel到4手係我背脊游走,按完之後真係鬆咗啲。不過我自己不嬲都唔好,所以叫佢地收手開油。

Part 2:
Sugar出去調nuru油,KiKi就爬上嚟喺我耳邊吹氣同背脊游走。跟住Sugar入番嚟,就出聲話‘你地做緊咩’,好似佢個情人比佢好姊姊搞咁嘅畫面。我好唔好意思咁即刻轉身變左正面,Sugar就唔執輸自己除衫搞我下半身同落油夾腸。KiKi就唔理繼續波推同請食洗面奶,有啲似AV啲阿妹搞緊家姐條仔又比家姐發現之後唔執輸……你自己想像下啦。玩一陣就捉Sugar上嚟食奶,但有油就無得食,咁就揸一陣奶,KiKi就係下面偽入。過多陣又轉返位Sugar開始加速,KiKi就繼續同我輕輕碰碰車又捉住我隻手揸佢,過多幾分鐘就派彩。出完真係成身散哂。

健身費用:$1600+tips

總結:
成個過程都好AV,我自己想多了,真係幾好玩,姊妹相熟好重要。
多謝分享
多謝分享
thanks for your sharing!
睇到我都心郁郁 多謝分享
雙飛爽呀 感謝分享

雙飛av姐妹花!  精彩
😍謝謝
多謝分享
多謝分享
謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:21