[賽後報告] 奶茶妹 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再轉一招女上打樁

簽到
名稱: 奶茶妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38701-佐敦-一樓一-奶茶妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

营营役役,日日做到有氣無地透,仲要比以前條女話無撚用,谷住度氣,前兩日放咗工,一於去佐敦搵件囡囡屌番餐,今次嘅目標係奶茶妹 ,開門睇見已經扯旗,見到奶茶妹 真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,奶茶妹 比我攪到要呻吟吓,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,即時男上抽插,下下隊到入子宮咁,奶茶妹 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再轉一招女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見奶茶妹 身型都算輕巧,叫奶茶妹 抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,最後當然係後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!奶茶妹 係佐敦我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
Screenshot_20201120-220736_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20201120-220648_Samsung Internet.jpg
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 ososub ##1 的帖子

多謝分享~

多謝師兄分享

我得閒比你訓練做门一隻忠心的狗

多謝師兄分享