[賽後報告] 瑩瑩多功能選手,濕吻醒神,吹簫醒睪,乳交達人,正

名稱: 瑩瑩濕吻吹簫達人
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B39318-佐敦-一樓一-瑩瑩濕吻吹簫達人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人搵你又搵,人唔搵你都搵,洗樓食囡,一定都洗多啲樓,睇啱就要入閘,有屌錯無放過,錢可以使少啲,囡囡一定要食多啲,入閘前見瑩瑩濕吻吹簫達人樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,瑩瑩濕吻吹簫達人越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,小弟唔再忍,即帶套開波,男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到瑩瑩濕吻吹簫達人鮑魚出水,加上瑩瑩濕吻吹簫達人越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,轉番瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,瑩瑩濕吻吹簫達人屬於專業選手,仲下下搶韁好鬼狼,巨乳拋高又拋低仲質埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,再轉狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
Screenshot_20201124-090748_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20201124-090758_Samsung Internet.jpg
吹簫達人
回覆 讚好 不讚 使用道具

正宗吹神……💋💋💋

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 狂戰一夜 ##1 的帖子

多謝分享~