[本地] Cc 香港Daisy 大學生GFF 粉lin 一綫鮑魚 水又多有香 no.1 super正

簽到
名稱: Cc 陀地Daisy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38881-尖沙咀-美少女-Cc 陀地Daisy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"Cc 香港Daisy 大學生GFF  粉lin 一綫鮑魚 水又多有香 no.1 super正

""Cc 本地Daisy大學生GFF,粉lin,桃花眼,隧道緊狂插100次
新加坡學生妹,胸襲香港   
CC終於又上新,今次見到新加坡正野,學生妹,就心思思,立刻打比我最親愛的小C妹安排預約,Cc 本地Daisy,靚女身材索,仲要好好服務添
女女真的給人初戀的感覺。可愛型,一對小白兔,目測有C~D,167cm ,
細佬對於這種初戀類型女女完全沒有招架,立刻整個人融化左。
從她説話的語氣到整個服務完成,已經可以確定,無限返食條女。
廣東話同聲同氣,溝通完全沒有任何難度。
女女初下海,但係真係好用心服務,床上功夫青澀,但係如同自己初戀,初嘗禁果一般,讓人回味無窮。
大車的時候,舌頭靈活,吹功了得,一路吹一路好無辜甘望住我,真係刺激到想立刻一瀉千里
切入正題的時候,除了美美的粉嫩一綫鮑之外,入進去的緊逼感,加上女女羞澀的表情,令我好矛盾的想抽插與失控同溫柔之間不斷徘徊。女女水水超級多,不停在我耳邊講,哥哥好勁,好舒服,好大。主動大車我,雙手抱住我背部,拉我更加深入她的秘密花園
已經好肯定會無限次返食Cc 本地Daisy""

"
多謝師兄分享
靚女身材索
多謝分享
多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片似乎幾正嘅!,但一陣間開門會唔會中伏㗎 ? 一陣走都走唔切就唔好啦。
謝謝分享美女報告
多謝師兄好野分享
nice one!!
big tits!!
long legs!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:50