[賽後報告] 大波模特兒條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多

名稱: 大波模特兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B39752-佐敦-一樓一-大波模特兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同班舊同事聚完舊,一支公要輕鬆,九點鐘未夠,閃咗去佐敦洗吓樓先,眾囡尋她,終於比我見到佢,仲入埋閘,大波模特兒笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,上套先來個男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到大波模特兒鮑魚出水,加上大波模特兒越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,轉招囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後來個捉實大波模特兒條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。大波模特兒咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
Screenshot_20201125-222004_Samsung Internet_mh1606314065055.jpg
Screenshot_20201125-221826_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
身材正到爆
回復 沉魚落雁 ##1 的帖子

超級車頭燈
回復 沉魚落雁 ##1 的帖子

多謝分享~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 19:09