[新兵問路] 雖然唔係直接關實際去玩既事,但係都想問下群友

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成年無得去嫖,仲諗住改左下年3月再去pty,而家我都覺得機會不大,如果去唔成我可能會轉戰其他國家,如果係甘既情況下要大家除咗泰國之外,選一個地方去嫖,各位又會選擇邊道呢?
easyng 發表於 2020-11-26 22:27
成年無得去嫖,仲諗住改左下年3月再去pty,而家我都覺得機會不大,如果去唔成我可能會轉戰其他國家,如果係甘既情況下要大家除咗泰國之外,選一個地方去嫖,各位又會選擇邊道呢?

泰國去不到,度度都唔使去啦
Vietnam isn't a bad choice

泰國都入唔到境,其他地方都一樣去唔到!

亞洲國家裡泰國算防疫很成功了,另外一個是越南
如果這兩國都不敢開放,其他國家疫情更嚴重
看看菲律賓跟印尼有多嚴重,相信樓主更不會敢去
除了泰國,我想不出來。一來是妹子的質素,二來是價錢。真的是不二之選呢。
回復 easyng ##1 的帖子

寮國
only Thai or Viet
邊度都去唔到其實
日本唔好玩咩?
主要是往返都要隔离14天,加起来一个月,真的去哪都很不现实
回復 easyng ##1 的帖子

等有效疫苗面世後,應該一切正常,去那裏都可以,儲定子彈 (包括精虫)

3月冇乜可能了
其實仲有越南可以一去,但都係封左
其實如吉隆坡,singapore 就不值去
bowykirei 發表於 2020-11-28 00:23
主要是往返都要隔离14天,加起来一个月,真的去哪都很不现实

仲有要買保險,同埋貴酒店做14日隔離
最想去越南 或者老挝也可以
考慮到醫療的方便和品質,疫情後還是感覺還是泰國比較保險
泰國去呂到...相信度度都去唔到喔
疫情期間,多人運動,性交0距離,小心種蕉

東莞被收皮豬后,傷港好似多咗高質北菇雞飯
不過唔想加入乜柒群組,出晒名同屋苑地址/大廈名,就忍多大半年啦
回復 roadpeople ##18 的帖子

師兄真能忍
越南
雖則我都係鍾意泰妹多d

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:00