[求一夜情] 淫賤OL續集

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 NOLOSER 於 2020-11-29 14:45 編輯 # J5 W- X. a7 a$ ~! K! N

6 J- K: P0 J5 ?朝早起身睇到囡囡sent張相嚟,條衰妹一起身就想誘惑我 。今日星期六囡囡都要返工但收一點,去囡囡公司接放工,著住條西裙冇上次咁短但一樣咁靚,上車時隱約見到囡囡著咗吊襪帶即時火都嚟,忍唔住問囡囡今次係唔係都冇著底底,囡囡話一陣你咪知。點知去到酒店有點失望。有著底底但都一樣淫賤著full set 內衣,俾囡囡搜我身碌9即時硬過鐵,囡囡拎我兄弟出嚟玩,玩玩下跪低擔住咗一心諗住口爆佢,條衰妹完全知道我就嚟想射即時停口,真失敗 。之後都係正常咁玩冇咩特別。晚上帶囡囡去食飯,衰妹竟然識得玩變身肉絲變黑絲,西裙變摟吊裙。真係唔夠佢玩。食完飯飲咗少少酒,返到酒店玩多兩q 就大覺瞓。朝早接到囡囡morning call 話要食早晨全餐搾到我乾晒,送埋佢返屋企。衰妹問同唔同佢家姐一齊食早餐,見到佢家姐我都打咗個突,超靚但睇落應該過咗三十結埋婚,但身材仲好過個衰妹,食早餐時完全唔敢直視 。之後就緊係冇野發生啦。 做人都係唔好FF太多返屋企早抖啦。完: Z& g9 l* \8 m; d7 s) M
CE554DCB-D76E-4589-BFDB-3EF745A7069D.jpeg 9EB59C69-48F9-44C6-8675-8AD28BED2E65.jpeg B34AD026-CE04-463D-A708-5FF4425BB435.jpeg 3E46E141-0A4C-4949-955E-A95CBDB3489C.jpeg ECF2811B-4AA1-4034-A18E-2AEBC45E0C02.jpeg 03A96B66-7631-4300-B7C4-A7B390FE165E.jpeg B2BC9EB9-FAB2-4547-A5CF-2061CDACC004.jpeg
不能羨慕更多!
回覆 讚好 不讚 使用道具

) M) R/ R' M  S0 J" @
好正😀
2 r) i1 F( S4 x1 r7 U  `6 {謝謝第二報告 👍🏻4 d8 V, T7 T9 }- i+ q
  l- I* _% i5 a4 g# Z8 r

5 q% ]- a. y, c8 ^: j; J留咗伏線
! R; _4 s; r2 N; W等睇 家姐報告 😬

回復 NOLOSER ##1 的帖子
) y6 Z" @8 A/ |8 j( f$ k2 C5 F4 K, n% |1 h$ N
Good job, thanks.

好鬼羡慕師兄

好正喎

有性褔,大戰多個回合

回復 NOLOSER ##1 的帖子0 ]+ [: M& V1 {# Y6 E7 S
$ N0 y1 M. `9 d" d; e
thx for sharing

好睇好睇

多謝分享

疫情下有如此經歷,真係太令人羨慕了👍

回復 NOLOSER ##1 的帖子7 x) C: i' `' }/ A# j7 U
9 ]4 c( y; b- W9 d
長玩長有啦, 師兄真係勁! 遲啲玩埋姊妹丼, 同埋佢姐夫一齊混戰, 甚至親子丼有排食 ...!

師兄今次有冇玩遙控震蛋?

多謝分享,等下集報告。

多謝師兄分享

好正喎

回復 NOLOSER ##1 的帖子1 O9 Z6 M0 @8 G% n
0 L! r& N; r. U
大有機會姊妹同上,一剪雙鵰

thx for sharing

多謝師兄分享!