[粗人粗語] 俾女除套硬上中出

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩星期晨咁早要去九龍處理啲文件,無諗過咁快搞掂,見有啲時間就上網搵人鍊吓骨,因為轉天氣成身冤冤疼咁。我諗住咁早在油麻地、佐敦又24小時開工嘅,都唔慌有乜好嘢揀,總之俾個女人鍊吓腰背又俾我抽吓水算。

督咗兩個電話都冇人聽,第三個有人接,嗱嗱臨上去,見門口就一般,開門係個戴口罩少肥大波c9,問多次價錢是但啦入閘,自己沖身佢幫我抺身,然後我上床趴低,同c9仔講攰到旗都扯唔起,跟住佢集中幫我按腰同大腿位置,間中抽吓我水,大家有講有笑,到咁上下佢問我使唔使出火,我話近排真係攰,你搞到我硬就出囉。

C9話幫我試吓,咁佢搞我時我又手多多上下兼顧吓佢,點知佢真係出水,我又俾佢搞到硬硬地,佢問有冇興趣開大,佢個廣告就冇得開大,我話點計先,佢話俾多舊,可能俾佢捽到慶慶地,於是決定去馬啦,佢上我下又磨又un  ,我捽住對肥奶佢啲暖水又真係滲緊落嚟,到咁上下我話轉位佢下我上,督督吓跣咗出嚟,c9幫我塞返入去時竟然除我套,我望住呆呆地已經俾佢塞咗入去,佢話好耐無同客做過,結果搖擺賓州贏過理性,竟然打真軍,到差不多時間佢話可中出,因剛嚟完M唔驚,心諗都去到呢個地步,就算要中招都中咗,最終射埋俾佢夾多陣先去沖身,望吓個鐘原來過咗30分鐘,攤多陣佢幫我沖身然後俾錢走人,之後驚咗幾日驚瀨嘢,到今日搖擺賓州都無異樣先出post。

純粹好奇,有冇人好似我咁俾女除套硬上?
回復 五十路之男 ##1 的帖子

實有,例如我
回覆 讚好 不讚 使用道具

試過一兩次。條女見做左好耐我都唔黎,我本來都話由佢啦,點知啲女就除我套拎住碌野磨兩磨,放埋入去。。。。 通常嗰刻都無乜理智,然後就射埋。

Nice to see your first Middle Exit report.

thanks for your sharing!

有幾次都試過俾骨妹撩開大

多數撩得,佢都準備有套
有次條女再chur之下

女︰做唔做?
我︰冇套喎,唔好啦
女︰唔怕....
我︰有BB啊 (講d野嚇下佢,大走佢)
女︰唔怕

佢出左房一陣,之後佢拎左個個d易拉平口膠袋入黎當套用
我個下心諗,屌,得唔撚得架

第一次屌閪屌到「索索」聲
之後都冇再搵過佢
雖然佢有好高嘅撚雀技巧

但某d做生意嘅手法我唔係太欣賞
狂wechat我
我都唔肯再去

冇  凈係試過精蟲上哂腦 冇帶套入左  囡囡又冇炸營

相熟幫襯開就會中出,至多加錢
其他不了

三個月後去做愛滋測試!

空窗期」指的是「自感染愛滋病毒後,到可以被檢查出感染的時間」。 2.在感染愛滋病毒後,需要經過一段時間後才會在血(體)液中出現愛滋病毒抗原及抗體,這段已感染卻無法檢驗出已感染的時間即為空窗期。 但現在隨著檢驗方式進步,空窗期已比以前縮短很多。 3.一般而言,空窗期約為3-12週,依使用的檢驗方式而有所不同。

好多師兄羨慕你

你就好啦

師兄好兇猛~清兵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

疫情去攪嘢本是搵命博,肉隨床板上真軍夠盡情,博到無中招中出真係正。

wildgod888 發表於 2020-11-30 19:52
三個月後去做愛滋測試!

空窗期」指的是「自感染愛滋病毒後,到可以被檢查出感染的時間」。 2.在感染愛滋 ...

多九魚,衣加叫得雞,肺炎都唔驚架啦,驚性病?

有乜出奇,叫得雞就唔帶套架啦,帶套完全無意思,不如返屋企打飛機

hajimede 發表於 2020-11-30 11:36

多數撩得,佢都準備有套

試過掉轉,骨妹開頭話無得開大,但畀我撩到佢話想做,問我有冇帶袋在身,我話冇佢好失望咁,攬到過晒鐘至放人。第二次上去俾佢啲姊妹認出,問係咪我摸到佢姊妹有高潮⋯⋯

回復 五十路之男 ##16 的帖子

係咪銀彈攻勢?

hajimede 發表於 2020-11-30 11:36

多數撩得,佢都準備有套

平口膠袋😆😆😆

wildgod888 發表於 2020-11-30 19:52
三個月後去做愛滋測試!

空窗期」指的是「自感染愛滋病毒後,到可以被檢查出感染的時間」。 2.在感染愛滋 ...

人話!

師兄真勇敢