[粗人粗語] 試過有幾重口味?

利賓立算唔算重口味?利申:我食過
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 L.L ##21 的帖子

師兄食過賓姨流程係點,可以講吓點;既服務?

都係果d,冲涼、吹蕭、扑嘢

回復 L.L ##21 的帖子

我都係 :p

年紀真係個問題..除咗嗰時玩咗十幾年0既老相好陪住我長大..可以由二十幾玩到四十幾...五十以上真係唔係好得..

其他多數唔係一樓一做...因為話晒佢地係做生意..無謂搞到佢地.

二百磅食過...肥妹真係特別淫..同佢個陰核大到好似啫啫仔咁...

試過一個係噴水...同佢做一次係我身到起碼噴咗六七次.

試過一個變性人...靚妹樣都幾靚波細細咁...都幾好玩...係KY 多咗D.

亦玩過一個人妻....佢好中意比人扯開佢個西打開入面比人睇佢子宮頸..試過用四隻手指打開佢個西扯到佢個窿好大.....玩到幾乎塞咗成隻手入佢個西到.....最後最多4隻係咁係佢個西到轉..玩到佢朣咗再插佢係咁叫正...

有一次玩窒息, 係咁叉住條女條頸...佢係夾係勁咗...見到條女係咁係到扭同就死咁真係好驚但係又好有快感...好發洩到獸情

最後有一次訋過叫條女自己用浴缸個水龍頭插自己...我再企係佢面前屌佢個咀扮3P...諗起以前後生真係有D無聊..

slave_11111 發表於 2020-12-7 09:43
年紀真係個問題..除咗嗰時玩咗十幾年0既老相好陪住我長大..可以由二十幾玩到四十幾...五十以上真係唔係好 ...

師兄見識廣博令小弟羡煞不己!公司有個肥妹,人未到對波先到,個pat pat 大過佢個頭,睇到流口水同鼻血,唔知邊度可以搵到咁上下嘅囡止下咳?

slave_11111 發表於 2020-12-7 09:43
年紀真係個問題..除咗嗰時玩咗十幾年0既老相好陪住我長大..可以由二十幾玩到四十幾...五十以上真係唔係好 ...

疫情前都有個囡囡叫我一路「練」住佢條頸一路插佢,大家都好high

bellboy 發表於 2020-12-7 15:26
疫情前都有個囡囡叫我一路「練」住佢條頸一路插佢,大家都好high

唔小心整死佢嘅話
誤殺啊師兄

唔係認誤殺就得,好似大學教授嗰單嘢,鋤到謀殺罪成終身。

有冇人試過條女一邊打機一邊屌佢?

我淨係試過幾次條女一邊講電話一邊屌。。最high嗰次反為係佢同客講嘢同報數做正經嘢嗰陣。。仲high過呃男友話係屋企。

200磅就未試過. 不過, 有次約左老深揼, 比個50路大媽, 我估都有180磅左右騎過一次, 果次我覺得自己比人老強咁.  

ashleyyoung 發表於 2020-12-8 02:28

唔小心整死佢嘅話
誤殺啊師兄

咁我「練」住佢一陣都會放手嘅

吊人妖,比人妖吊!

試過入錯房屌左件疑似人妖

未試過比女人綁起黎滴臘屌屎忽口爆,想試下。 我綁起個女人滴臘屌前後窿再口爆睇佢吞精就玩過,最肥的女人屌過 160 磅的,個波幾乎我個頭咁大,玩左三個幾月正準備開發埋佢後欄玩群抽,佢突然唔知乜事閃左。六十幾歲的人妻都屌過,叫雞最老五十吧, 好出名果兩個, 多年前的 B 嫂,利賓納。

小弟試過去過深仔一間樓上骨. 個肥C(目測有45歲以上), 佢開門連底褲都無著. 露隻大隻毛蟹睇哂. 我好記得佢牆上掛有幅好大既老虎畫. 我初頭WC約佢只係揼加HD, 佢CHOR COR下忽然話加$100可以做. 我當時都未答佢, 佢就上套騎落來, 仲西水長流. 我就覺得自己比錢人老強自己咁.  

呢到d師兄,都幾重口味!

我最多都係插隻腳趾公入囡囡妹妹到

後生試過隻雞,一路屌佢,佢一路睇報纸.係30+年前.
有次一路屌,佢一路同個女傾計.

四十,五十,六十,六十五路都试過,發覺五十至六十路最好玩最放.

通利仔 發表於 2021-7-8 10:31
四十,五十,六十,六十五路都试過,發覺五十至六十路最好玩最放.

五六十路都有? 佩服佩服..