[食家報告] 首爾Full Salon + Best 好壞參半二合一包膠(下)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先對唔住一直期待呢個下集嘅Ching, 我一直冇動力寫埋個下集,一嚟梗係個體驗唔多掂,報喜不報憂,但近日睇返自己嘅帖先知原來上集喺2019年8月post嘅,當時好多Ching回應表示期待下集,我一hea 筆就成年,真係對唔住大家,好!既然冇得出去玩,唯有憶述一下當日去best嘅體驗,以給各位Ching有老餅話當年嘅感覺。冇圖包膠,不喜勿睇!sor9ry!

上集講我去完找李組長金魚缸K後的好壞參半嘅體驗(自己扒文),今集就講我走之前果日下午去Best 嘅體驗。去首爾四日,臨走前傍晚八點左右飛,中午12點1點左右同同事分道揚鑣,佢哋有佢哋去行街,我第一時間飛地鐵去冮南啦屌!按大神地圖找到best入口,出發前扒文又話重新裝修又話D女幾正,最後就決定去best啦。

到達約下午兩點,入到去大堂光鮮企理,埋櫃枱找女經理表名身份來意選項(基本上就係外國人幾錢幾Q), 俾完錢(忘記幾多喇成年前),就由侍仔帶入去自己冲身,放locker, 懷著興奮嘅心情,蕉急嘅下體行入去休息區坐下⋯⋯等了又等⋯⋯期間幾個韓國客出入,我一早就發現果條送客上第二層嘅傳說中嘅升降機,我就坐係附近望住𥄫下女,因為侍仔會叫客埋位,call walkie 就有女坐升降機落嚟接客,衣著性感若隱若現,睇到我硬了拳頭,仲未到我!坐咗半粒鐘冇人理,即叫侍仔找經理,等咗陣先帶埋幾張相嚟叫我簡,藝術相得三四張,眼打格仔,列出三圍年齡,預佢假都要簡最後生果個23歲!之後就繼續等,其間見到𨋢入面有D又瘦又後生的,即時性慾大振!等咗十分鐘左右終於到我喇,一開𨋢好似等開獎咁:中下籤!sad, 唔高、唔肥唔瘦、目測29-32歲、身材好一般。外國人待遇真係差,仆佢個街!又唔識溝通又唔敢投訴,算啦,希望上到混戰區體驗一下服務啦!係𨋢度已經除我褲吹一輪,出𨋢推我埋高腳bar凳坐,另一條女埋身一人一邊錫我,唔好問第二條女得唔得喇,我印象已經好模糊,disco音樂同射燈令我冇乜反抗能力,由得佢地玩我身體,我兩手抽水揸波,當手指捽女女乳頭時女女忽然停止攻擊認真叫我唔好捽,只可以揸,屌!好心専業少少啦,算喇!玩咗一陣(5分鐘)條女就行開咗,我條女就帶我埋bar旁邊幾間細房中先攪一獲出,其間會經過見到其他房D人攪,走廊淫聲四起,的確好有特色!勉強出咗因為頭先係樓下太期待了。之後就帶咗我去另一個空間佢自己嘅房間度沖涼侍浴,之後條女開始同我用簡單英文傾計,互相了解一下,由淫mode變返個人,我諗好多Ching同女攪完D女都會進入呢個狀態,韓妹食事後煙,問我食唔食,我平時唔食,去韓國會食幾口,接過遞上嘅女仔款幼煙,生硬的點煙動作和吸吹方式把煙灰也掉了在毛巾上,韓妹溫柔體貼嘅舉同令我覺得佢都係人, 係個照顧人嘅姐姐,都有人情味嘅,我即時吸多幾口香煙,吐出起初對她外表不滿嘅污氣化成空氣。韓妹幫我按兩下問我仲嚟唔嚟多Q,(我好似插完一輪做唔出先開始食煙嘅,唔記得了),身心疲累的我婉拒了,不是MCOT, 何必勉強自己呢,錢已經收不回來,讓幻想化為輕煙吧!

包膠結束,希望各位睇得開心,有時分享喜悅係好,但分享中雷經驗也可減少其他Ching中雷,我也是扒大家文才識去玩的,玩完寫包膠報答論壇,才能令大家玩得更好,才有進步!射射!期待疫情結束後江湖再會!

Always said this was crap place, never revisit.
At least yours weren't too bad, still fresh memories after a whole year.
My fxxking experience there?  Forgot after waking up the next morning ...
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 patnss ##2 的帖子

But I saw some bro ‘s was good in that Best. That’s why I went there to try my luck, I did visit dounut too, also sucks for foreigners. Dame it!

多謝師兄分享

回復 zerotozero ##1 的帖子

唔知等到幾時先可以再去食泡菜妹......

多謝師師分享,看到最近的文,有點猶豫要不要去韓國了

回復 Tokaj ##5 的帖子

澳門都有嘅⋯⋯仲正,不過貴

回復 willywang2 ##6 的帖子

其實我試過三間,對遊客選擇真差,因為係冇得揀人係最衰!

回復 patnss ##2 的帖子

多謝師兄分享!

感謝師兄分享

BEST的女生是我去過最美的   再來是多拿滋  最後是佳人
但是最刺激的是佳人

都唔知幾時先有得去

得過睇字

韓國無人帶 真係無咁好玩
我亦有相同經歷

感覺不會韓語的話,沒辦法享受到真正的服務

Thanks Ching for the report