[九龍走地G] 老廟攻略(四)

回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 speedingmolly2 #420 的帖子& z4 X. G6 _7 Q, ]

1 a4 @' }/ {# {- t4 b未來雞?

佢好旺鐘,應該好多師兄都係恩客

dannyng 發表於 2021-6-24 01:21
2 e- v8 S& f3 R: I- a師兄,即係講邊個,乜位置?
5 ^) U7 ^9 {; ?/ M# t- c: K
師兄,我唔想講太明。而且佢已經係幾日前退出廟街。只能夠講,廟街佢最靚,亦應該最後生。惧往矣!

(~^0^~) 發表於 2021-6-10 02:00
- m( j0 j) i6 kxyzpk9987   前天 07:56& `, ]% E( K% p3 f

2 ?; Z( B: s3 S4 Q* U關於你在「老廟攻略(四)」的帖子
1 t. e- B  O$ l7 A
白衫大波

speedingmolly2 發表於 2021-6-24 22:21
2 R0 K) N, N; |師兄,我唔想講太明。而且佢已經係幾日前退出廟街。只能夠講,廟街佢最靚,亦應該最後生。惧往矣!

" t- a' D; X3 s; t講咗等於無講...

本帖最後由 speedingmolly2 於 2021-6-26 02:25 編輯 ! C+ J4 M# V; m' v* A
ACM1899 發表於 2021-6-25 08:10
+ H8 F; e- q/ o講咗等於無講...

8 J: S# k6 H0 }  _7 H3 _4 q  n$ ?2 y; e! l0 E3 g' n( W; {# i" E
這期企街不多,樣靚,電眼 名是真名,幾天前已退出廟街,明嘅就明啊師兄

有冇師兄可以分享下地圖?新手唔太明啲暗號,感謝

speedingmolly2 發表於 2021-6-26 02:22
1 l+ D6 z% W* s+ M' g7 x  o6 r0 m! U這期企街不多,樣靚,電眼 名是真名,幾天前已退出廟街,明嘅就明啊師兄
# z/ |# v0 q) h1 F. F* I. Z
咁回味,點解唔留聯絡,可以私約開波

謝分享

可能落雨天,真係無人無物

小臂彎 發表於 2021-6-28 16:47 * O7 q3 T! w+ F3 D. K) G* m/ V. ]" u
咁回味,點解唔留聯絡,可以私約開波

- Y) ]* w( R* G; ~師兄,佢短暫留港,來去匆匆,我就係上次想私約佢,佢話翌日回去,而且應該唔會再來香港

dannyng 發表於 2021-6-30 06:18 6 C. D8 s# i6 R6 _
近期只有大媽位,亞差位,佐敦特賣場樓梯口同近敦道OK有大媽企。師兄口味都好特殊。

4 j) j6 g( e. g& F8 `師兄,對一些人黎講,冇涼冲,chok幾下半軟不硬插完優番條褲走人,都係特殊癖好

Reply dannyng ##437 Add Thread, e# L/ ]  V. B
% o* V, l+ t$ h+ o; h& N" q, B. M
係呀師兄,自古以來呢行都係靠拋媚眼來維生,令到男人不亦樂乎沉醉其中. r. B$ ]3 C# b' A5 B, n4 R

Peterche 發表於 2021-6-28 03:22
0 B  x8 R5 I4 a7 j. E. `0 V, R有冇師兄可以分享下地圖?新手唔太明啲暗號,感謝
7 _2 ^1 Z6 ~, v( O# x* \& U
睇頂樓...追吓帖喇!

( u; ^) G. o6 Z- T; W3 A

; K) Z' x) p3 U) K
3 ~1 K" i" P4 @! [噚日擺油尖,下晝去行咇,麗姐同特賣城都有雞,天氣熱,水浸閪!    (~^o^~)$ S7 ^. r' Y8 u/ i
) C$ i/ \9 i: y: }

! b# |7 r2 T# U0 H5 L8 }- R